Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mesaje de „La mulți ani!“ pentru mama. Cele mai emoționante urări

Mesaje de „La mulți ani!“ pentru mama. Cele mai emoționante urări

Mesaje de „La mulți ani!“ pentru mama

Mesaje de „La mulți ani!“ pentru mama. Mama este fără doar și poate, cea mai importantă persoană din viața unui copil. Astfel, orice mamă merită să primescă în fiecare zi, complimente și cuvinte frumoase, pline de iubire. Există numeroase cuvinte frumoase pentru a ne exprima afecțiunea și în același timp, nu există cuvinte în lume pentru a-i mulțumi pentru grijă.

Mesaje de „La mulți ani!“ pentru mama. Cele mai emoționante urări

Mama este primul chipă văzut, primul cuvânt rostit și prima care va sări în ajutorul copilului său. De asemenea, mama este cea mai preferată, frumoasă și iubită de pe pământ. Fiecare relație este frumoasă, dar relația mamă-fiică sau mamă-fiu nu poate fi descrisă. Mama este acolo pentru copiii ei în orice momente și este important să i se mulțumească pentru toată dragostea pe care a depus-o de-a lungul anilor.

Nu aștepta ziua perfectă pentru a-i trimie un mesaj mamei sale. În fiecare zi îi poți trimite un mesaj de mulțumire, iar dacă este ziua ei de naștere, mai jos vei găsi câteva mesaje emoționante pentru mama ta.

Mesaje emoționante pentru mama

  •  La mulți ani, dragă mamă! Dacă nu ți-am spus-o niciodată, ți-o spun acum: îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc că ești mama mea, îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine, îți mulțumesc că m-ai crescut oferindu-mi toată iubirea și fericirea de care un copil are nevoie și îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să crezi în mine. Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere!
  • În această zi specială, mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică, fericită și liniștită și tot ce este mai bun să îți ofere ție, pentru că le meriți din plin. Măcar atât să pot face în semn de mulțumire pentru felul în care m-ai crescut, pentru că orice aș face simt că nu este suficient. La mulți ani, draga mea mamă!
  • Mamă! Nu există atâtea cuvinte care ar putea exprima pe deplin sentimentele mele față de tine! Întotdeauna mă sprijini și mă înțelegi ca nimeni altcineva și-ți mulțumesc pentru asta din tot sufletul! La mulți ani!
  • Dragă mamă, o să-ți rămânem datori toată viața pentru nopțile tale nedormite și grija pe care ne-o porți! Îți mulțumim foarte mult că ne ești alături fără să ceri ceva în schimb. Astăzi, de ziua ta, să zâmbești mult, să ți se îndeplinească visele, iar îngerul păzitor să te protejeze mereu. Norocul să-ți viziteze casa, fericirea să fie fără limite, iar Dumnezeu să fie milos cu tine. Noi te respectăm, te iubim și îți mulțumim pentru ceea ce suntem astăzi!
  • Mămica, suntem din același sânge, dar și spiritual suntem aceleași. Vreau ca sufletul tău să cânte, iar inima să iubească! Mulți-mulți ani încă înainte!
  • Mami, ești realmente cea mai bună, cea mai blândă și grijulie ființă de pe pământ, îți voi fi recunoscător/ toare veșnic pentru asta! Să zâmbești mereu, să fii sănătoasă și fericită!
  • Dragă mami! Te-ai îmbrăcat astăzi cald, ți-ai încălzit prânzul, ai bani pentru călătorie? Acum este rândul meu să am grijă de tine, să-ți organizez sărbătorile și să-ți ofer bucurie nu doar de ziua ta! Ești cea mai bună!
  • Mami, pe lângă un “la mulți ani”, îți voi spune din nou că ești cea mai puternică, cea mai curajoasă și cea mai răbdătoare! Îmi doresc mult ca îngerul păzitor să aibă grijă de tine, iar eu voi deveni ajutorul lui și te voi înconjura cu grija de care m-ai învățat tu!
  • Dragă mamă! Astăzi vreau să te felicit cu ziua de naștere, îți doresc mereu să zâmbești, pentru că zâmbetul tău face ca această lume să fie mai strălucitoare și frumoasă, să nu plângi niciodată, pentru că nimic în lume nu merită lacrimile tale. Să crezi mereu în tine, pentru că ești cea mai uimitoare femeie pe această planetă! La mulți ani!
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: