Redactia.ro
Home » Știri » Mesaje FALSE de la ANAF! Să nu transmiteţi bani dacă primiți acest mesaj 

Mesaje FALSE de la ANAF! Să nu transmiteţi bani dacă primiți acest mesaj 

GALERIE FOTO (2) Mesaje FALSE de la ANAF! Să nu transmiteţi bani dacă primiți acest mesaj 

ANAF atrage atenția că se trimit mesaje false în numele instituției. Iată despre ce mesaje este vorba și să nu trimiteți bani

Mesaje FALSE de la ANAF! Să nu transmiteţi bani dacă primiți acest mesaj

Poți râmâne instant fără bani în cont, dacă faci greşeala să deschizi mesajele false în numele instituţiei ANAF.

O nouă campanie de mesaje false, prin care se solicită achitarea unor sume de bani până în data de 8 aprilie, se derulează în numele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Instituția a avertizat cetățenii să nu cumva să trimită sumele cerute într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Vă informăm că astăzi numeroşi contribuabili au primit mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care li se solicită să achite sume de bani până în data de 8 aprilie, «în caz contrar, inspectorii antifraudă vor porni o investigaţie şi se va înainta Poliţiei un ordin de reţinere». Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparţine instituţiei, iar documentul conţine greşeli gramaticale precum şi o serie de elemente nespecifice comunicărilor ANAF.

Atragem atenţia, pe această cale, să nu deschideţi aceste emailuri şi să nu accesaţi documentele anexate sau linkurile din conţinut. Foarte important: Să nu transmiteţi banii solicitaţi. Reamintim că Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia. De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la call center ANAF 031.403.91.60.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: