Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesaje și SMS-uri scurte de noapte bună pentru persoana iubită

Mesaje și SMS-uri scurte de noapte bună pentru persoana iubită

Mesaje și SMS-uri scurte de noapte bună

Trebuie să ne arătăm mereu dragostea și care este cel mai simplu mod prin care putem face acest lucru, dacă nu prin a arăta persoanei dragi nouă că ne gândim la ea înainte de a merge la culcare?

Cum să îi urezi un somn ușor partenerului de viață

Să spui „noapte bună” poate fi un gest foarte romantic, așa că ar trebui să profiți de această ocazie pentru a spune cuvinte de dragoste persoanei speciale din viața ta.

Cele mai frumoase mesaje de noapte bună

Iată cele mai frumoase mesaje pentru iubit/ă:

Iubitule! Îți doresc să te relaxezi în această noapte, întunericul să-ți îmbrățișeze umerii cu romantism, iar luna să-ți reamintească de dragostea mea incredibil de mare!

Mă trezesc liniștită de la lumina lunii și încerc să-mi amintesc visul… Cu siguranță în el erai tu!

Noaptea mă leagănă ușor, luna se înalță adormită. Eu îți transmit vise frumoase… cu mine.

Din sentimente și cuvinte se formează visele minunate. Închide ochii și visează!

Ești în capcana nopții liniștite, așa că dormi pașnic! Să ai vise mai ușoare decât pana și mai dulci decât sărutările noastre fierbinți.

Noaptea a intrat în drepturile sale și a adus pace în casa ta! Iubitul meu, ai meritat o odihnă completă! Fie ca îngerul păzitor să fie alături de tine, iar luna să-ți călăuzeze visele.

Fie ca visele tale să fie liniștite, senine, iar inspirația să zboare în reflecțiile lunii în așa fel, încât să poți întâlni ziua plină de bucurie și îndrăzneală!

De cu zori vei începe un nou capitol în viață. Așa că îți doresc ca-n noaptea întunecată să dispară toate lucrurile rele, iar toate cele bune – să devină realitate.

Soțul meu iubit! Îmi doresc ca această noapte stelară să-ți dăruiască generoasă visul cel mai minunat și mai bun, să te protejeze cu pricepere de griji, să te ducă pe norii ușori ai somnului și să-ți permită să dormi liniștit până-n zori!

Mesaje de trimis înainte de culcare, pentru iubit sau iubită

Îmi amintesc de tine și adorm mai fericită. Vreau să vină și la tine zeul viselor – Morpheus, și să-ți aducă o noapte bună, liniștită și blândă, când îngerii coboară din stele și se așază pe umeri tăi pentru a-ți salva somnul profund. În aceste vise așteaptă și dragostea – eu neapărat voi veni!

Somnul este o parte integrantă a vieții. Așadar, mi-aș dori ca această parte a vieții tale să fie de înaltă calitate, să fie colorată și negrăbită. Să nu te deranjeze nimeni să te bucuri de povestea fascinantă a somnului, nici chiar eu.

Noapte bună, soarele meu. Azi a fost o zi dificilă, dar mâine cu siguranță va fi una mai bună! Ține minte că nu ești singur și toate gîndurile mele sunt către tine. Vreau să-ți spun că nu există obstacole pentru iubitorii adevărați!

Noaptea a împrăștiat stelele pe cer. Florile nocturne și-au deschis petalele și au răspândit mirosul fermecător, iar eu îți trimit un sărut și îți doresc o noapte bună. Dormi bine și dulce până dimineața!

Scumpul meu, închide ochii și bucură-te de visele pline de culoare! Fie ca fiecare moment al nopții să fie umplut de pace, confort și căldură! Nu lăsa nimic să-ți deranjeze visul magic și amintește-ți întotdeauna că te iubesc!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: