Redactia.ro
Home » Știri » Mesaje şi urări de Sfinţii Mihail şi Gavriil. Cele mai inedite urări pentru toţi sărbătoriţii

Mesaje şi urări de Sfinţii Mihail şi Gavriil. Cele mai inedite urări pentru toţi sărbătoriţii

Mesaje şi urări de Sfinţii Mihail şi Gavriil

Duminică, pe 8 noiembrie creștin ortodocșii îi vor sărbători pe Sfinții Arhanghelul Mihail și Gavriil, iar ca la orice sărbătoare, există tradiții și obiceiuri pe care oamenii trebuie să le respecte. De asemenea, în această zi sunt sărbătoriți cei care poartă numele sfinților, motiv pentru care mai joi veți găsi câteva mesaje și urări.

Mesaje şi urări de Sfinţii Mihail şi Gavriil. Cele mai inedite urări pentru toţi sărbătoriţii

Duminică, 8 noiembrie, peste 1,3 milioane de români își serbează ziua numelui, cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavriil. În ziua asta, toată lumea se gândește la persoanele dragi care poartă acest nume, și să transmită cele mai bune gânduri. Mai jos aveți câteva sugestii de mesaje, sms-uri cu urări și felicitări.

Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani Mihai/Mihaela!

1.De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

2.De ziua ce-ţi surâde-n prag/ De-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume!

3.De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!

4.Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!.

Mesaje de Sfântul Mihail și Gavriil

5.Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

6.La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!!

7.Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfinții Mihail și Gavril, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

8.Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

9.Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

10. Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: