Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesaje, SMS-uri și felicitări de Crăciun. Iată ce să le spui apropiaților

Mesaje, SMS-uri și felicitări de Crăciun. Iată ce să le spui apropiaților

Mesaje de Craciun

Sărbătorile și spiritul acestora ne arată că fericirea este alături de cei dragi. Crăciunul este momentul din an când toată familia se strânge acasă și fiecare vine cu sufletul împăcat la ceea ce numește „acasă”. Totuși, unii sunt departe și nu pot fi cu noi în aceste momente și tocmai de aceea trebuie să le transmitem gândurile noastre cele mai curate.

Iată o selecție de mesaje superbe de Crăciun, sms-uri și felicitări, pe care să le trimiți familiei și prietenilor care nu au putut să fie cu tine în această zi, ca să le arăți că gândurile tale se îndreaptă către ei.

Mesaje, SMS-uri și felicitări de Crăciun. Ce să trimiți prietenilor

Mesajele de Crăciun ne arată cât de speciali suntem în viața cuiva și dacă aceștia ne apreciază. Iată ce mesaje și felicitări poți trimite celor dragi ție, cu ocazia Nașterii Domnului Iisus Hristos, taina creștinismului.

Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să coboare asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate! Sărbători Fericite!

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La mulți ani!

Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarți tot anul cu cei dragi!

Rugă de Crăcin: Tată Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Naşterea Lui Iisus, si să spunem şi altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înţelepţi; să închidem uşa sentimentelor de ură şi să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit!

Credinta face orice posibil, speranța ne dă putere să mergem mai departe, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun vă urez să le aveţi pe toate! Sărbători Fericite!

Dragostea înseamnă spiritul sărbătorilor! Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe Fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi!

Iubirea divină coboară printre noi, ca o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Nașterii Mântuitorului.

Urări superbe de Crăciun pentru cei dragi

Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

În Noaptea Sfântă de Crăciun, lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ți inima şi primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite!

Fie ca Sărbătorile de Iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.

„Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!”

„Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!”

„Crăciunul este acea perioada minunată în care te gândesti la toti cei dragi si… la ce mărime poarta la pulover! Să ai un Craciun magic!”

„Fie ca viaţa ta să fie colorată si veselă asemenea unui… brad de Crăciun! Sărbători fericite!”

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc multă sănătate, fericire şi numai împliniri să-ţi aducă noul an!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: