Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Ștefan. La mulți ani Ștefania, Ștefan

Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Ștefan. La mulți ani Ștefania, Ștefan

Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Ștefan

În fiecare an, pe data de 27 decembrie, este sărbătorit Sfântul Ștefan. Astfel, toți cei care poartă numele de Ștefan, Ștefania, sau alte derivate, au motiv de sărbătoare în ziua aceasta! Iată ce mesaje să le trimiți sărbătoriților.

Mesaje, felicitări și urări de Sfântul Ștefan

Cum ziua de 27 decembrie este una specială pentru cei ce poartă numele Sfântului Ștefan, trebuie să le facem celor dragi cele mai frumoase urări, cu ocazia zilei lor onomastice!

Trebuie să le arăți aprecierea ta oamenilor dragi din viața ta care poartă numele de Ștefan, Ștefania, Ștefana, Ștefănuță, Ștefăniță, etc.

Cele mai frumoase urări de Sfântul Ștefan

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inimă plină de speranța, iar în lumea să găsești numai fericire! La mulți ani!

Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

Un gând bun și-o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Ștefan să va ocrotească / Visele să va-mplineasca! / La mulți ani!

Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULȚI ANI!

Ștefan – Hai noroc și voie bună, Să petrecem împreună, C-astăzi este o zi mare, Și-i motiv de sărbătoare! La mulți ani!

De ziua ce-ți surâde-n prag / Și-i porți frumosul nume / Eu îți doresc tot ce-i mai drag / Și mai frumos pe lume! La mulți ani Ștefane!

Mesaje pe care să le trimiți de Sfântul Ștefan

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani dragul meu Ștefan!

La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani! La Mulți Ani!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mingie cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ți rămână deschis către calea fericirii și împlinirilor mărețe! La Mulți Ani Ștefane!

Fiecare fulg de nea să îți aducă multă iubire în suflet, sănătate, admirația celor dragi și multe dorințe împlinite! La Mulți Ani Ștefane!

Sfântul Ștefan căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: