Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul Andreei Bălan după eliminarea Elenei Marin din competiția Survivor România

Mesajul Andreei Bălan după eliminarea Elenei Marin din competiția Survivor România

Elena Marin a fost eliminată din competiția survivor România, iar mesajele din partea prietenilor, fanilor, dar și ale vedetelor au curs. Fiecare i-a urat toate cele bune Elenei și au ținut să o felicite pentru parcursul ei. Andreea Bălan a publicat și ea un mesaj emoționant în cinstea Elenei Marin.

Ce mesaje a primit Elena Marin

Printre vedetele care i-au transmis mesaje Elenei Marin chiar pe paginile lor de instagram au ieșit în evidență Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Petrișor Ruge. Andreea Bălan a ținut să precizeze că Elena va rămâne eca mai bună din competiție chiar dacă a fost emilinată. Andreea Antonescu a distribuit masiv mesaje pentru a-i determina pe români să o voteze pe Elena, dar a fost în zadar. Se pare că Elena a fost nevoită să părăsească competiția. La scurt timp jumătatea trupei Andre a publicat și ea un mesaj prin care i-a spus cât de mândră este de ea și de parcursul ei în emisiune.

Elena Marin ai fost și ești de departe cea mai bună!!!„, a fost mesajul Andreei Bălan.

Felicitări pentru tot parcursul tău, Elena Martin!!! Ai demonstrat mai mult decât ți-ai propus! Mândră de tine!„, i-a transmis Andreea Antonescu Elenei Marin.

Mândru de tine! Mândru de tot parcursul tău! Mândru de sufletul tău! 187 de zile în care ai luptat și te-ai autodepășit! te iubesc enorm și mă înclin! Felicitări!„, i-a transmis Petrișor Ruge Elenei Marin.

Elena Marin, primele declarații după eliminare

Elena Marin a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii triste și a ținut să precizeze că cu ocazia acestei competiții s-a redescoperit și că nu regretă nicio secundă participarea.

A fost o expriență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final. Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată.„, a declarat Elena Marin.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: