Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul Comitetul Olimpic și Sportiv Român după moartea lui Ivan Patzaichin

Mesajul Comitetul Olimpic și Sportiv Român după moartea lui Ivan Patzaichin

Moartea fulgerătoare a lui Ivan Patzaichin a luat prin surprindere pe toată lumea. După mesajul îndurerat al famileii publicat pe pagina de faceook a sportivului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român și-a transmis regretul printr-o postare adresată marelui sportiv.

Mesajul Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de facebook la puțin timp după aflarea veștii teribile, prin care Ivan Patzaichin s-a stins din viață. Reprezentanții și-au exprimat suferința pe care o trăiesc prin pricina acestui eveniment trist.

E legendă… un CampiOM s-a transformat în stea. Ivan Patzaichin a plecat dintre noi. Povestea sa e povestea succesului, a bunului simț și a caracterului. E povestea unui fiu al Deltei care a dat înapoi înzecit și a inspirat oamenii să trăiască frumos. Dincolo de medaliile strălucitoare, 7 olimpice ( 4 de aur), cele 21 mondiale (8 de aur), a fost un OM dăruit și generos. Drum lin, Ivan! Veșnic în inimile noastre! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!„, a fost mesajul publicat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Care a fost cauza morții marelui sportiv

Marele campion Ivan Patzaichin s-a stins din viață la doar 71 de ani. Conform ultimelor informații din presă de aproximativ 3 luni, fostul mare sportiv era internat la Spitalul „Elias”. Se pare că Ivan Patzaichin fusese  diagnosticat cu o boală incurabilă. Starea lui s-a agravat în ultima lună, iar astăzi a încetat din viață după ce a pierdut lupta cu boala. Cauza decesului ar fi necruțătoarea boală de cancer pulmonar.

Prima reacție a familiei lui Ivan Patzaichin 

La scurt timp după ce vestea cum că Ivan Patzaichin s-a stins din viață, familia sa a publicat un mesaj pe pagina oficială a sportivului. „Ivan a plecat. Și nu se mai întoarece. Familia.„, a fost mesajul publicat de familia sa pe facebook. Mesajul a strâns în doar câteva minute zeci de reacții de tristețe și mesaje de condoleanțe. Conform ultimelor informații apărute în presă, trupul neînsuflețit al lui Ivan Pazaichin urmează să fie ridicat în cursul zilei de azi de la morga Spitalului Elias din Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: