Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mesajul controversat pe care un bucureștean l-a lipit pe ușa scării pentru vecinul cu bormașină: ”Copiii noștri mici ar trebui să doarmă, ca să nu ajungă ca idiotul”

Mesajul controversat pe care un bucureștean l-a lipit pe ușa scării pentru vecinul cu bormașină: ”Copiii noștri mici ar trebui să doarmă, ca să nu ajungă ca idiotul”

GALERIE FOTO (2)

Viața la bloc, cu aglomerația și provocările sale specifice, poate fi uneori o experiență complexă și tensionată. Relațiile dintre vecini, în special, pot fi supuse unor presiuni și neînțelegeri, generând situații delicate. În București, un locatar frustrat de nivelul de zgomot produs de unul dintre vecinii săi a ales o abordare inedită și amuzantă pentru a-și exprima nemulțumirea.

În încercarea de a face cunoscută nemulțumirea sa față de disconfortul auditiv provocat de un vecin în orele de odihnă, bucureșteanul și-a canalizat frustrarea într-un mesaj plin de umor, afișat pe ușa scării. Mesajul său, capturat și distribuit rapid pe internet de către un alt locatar, a devenit viral, aducând în prim-plan dilemele cu care se confruntă oamenii în mediul urban.

Mesajul pe care un bucureștean l-a lipit la avizier

Afișul, o combinație de umor și sarcasm, a atras rapid atenția comunității online. Chiar dacă mesajul exprimă nemulțumirea locatarului, maniera sa amuzantă și ironică de abordare a situației a generat râsete și zâmbete printre cei care au descoperit afișul pe internet.

„Dragi vecini,

În scara noastră se află un IDIOT care în fiecare zi de sâmbătă, între orele 12.00 – 17.00 dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul. Între aceste ore, de obicei, copiii noștri mici ar trebui să doarmă, ca să nu ajungă ca idiotul. Dar IDIOTUL nu știe acest lucru, deoarece mai mult ca sigur când era mic mama lui nu îl lăsa să doarmă la prânz.

Vreau să îi transmit un mesaj: DIOTULE, există speranță! Dacă te străduiești un pic, poți fi un om normal! Dumnezeu să te ajute! Și să ne ajute și pe noi!…

P.S. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu vecinul care dă găuri între orele 12.00 – 17.00 este pur întâmplătoare. Vecinul nostru este un DEȘTEPT… asimptomatic”, scrie pe afișul postat la avizier.

Un alt mesaj care a stârnit interesul

Totul a început atunci când un locuitor al blocului a decis să creeze un afiș jignitor și să-l afișeze la scara blocului. Acesta nu avea intenția de a răni pe cineva, ci pur și simplu dorea să provoace un zâmbet sau un râs din partea celorlalți locatari.

Ce conținea mesajul care a declanșat atâta agitație? Mesajul făcea referire la faptul că tânăra de la etajul 5, care are și un câine ar putea fi o damă de companie. Acest lucru nu numai că era jignitor, dar și crea o atmosferă neplăcută în bloc. „Atenție! Fata cu cățelul de la etajul 5 are boli venerice, e damă de companie”, se arată în afișul pus la o scară de bloc din Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: