Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul Danielei Iliescu la început de an. Logodnica lui Culiță, mărturisire dezarmantă VIDEO

Mesajul Danielei Iliescu la început de an. Logodnica lui Culiță, mărturisire dezarmantă VIDEO

Mesajul Danielei Iliescu la început de an. Logodnica lui Culiță, mărturisire dezarmantă VIDEO

Iată mesajul Danielei Iliescu la început de an! Logodnica lui Culiță a făcut o mărturisire dezarmantă. 

Mesajul Danielei Iliescu la început de an

Daniela Iliescu a postat în mediul online un videoclip cu retrospectiva anului precedent. Logodnica lui Culiță a scris în descrierea postării câteva gânduri și emoții care au încercat-o pe parcursul anului 2022. Totodată, a mărturisit că anul trecut a învățat să se pună pe primul loc și să ignore orice o distrage din evoluția ei:

„Dacă am învățat ceva anul ăsta, e că niciodată nu voi fi pregătită pentru ceea ce îmi aduce viața, dar ține de mine să transform tot ceea ce vine înspre mine în cele mai bune oportunități de a evolua.
Am mai învățat să mă pun pe primul loc, să las mai puțin de la mine, să tratez oamenii fix așa cum merită. Și-am mai învățat să ignor tot ce îmi iese în cale și încearcă să mă distragă din drumul meu.
Dar am învățat și să iubesc mai mult, să îmi protejez familia indiferent de orice și să fiu acolo atunci când e nevoie de mine.
Închei acest an fericită și recunoscătoare pentru că am realizat tot ce mi-am propus anul trecut.
Sunt o mamă, logodnică, antreprenoare împlinită și pentru asta nu doar am visat, am și muncit!”, a scris Daniela Iliescu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniela (@daniela.iliescu)

Culiță Sterp, prima înfățișare la tribunal după ce a fost trimis în judecată

Astăzi, 28 decembrie, ora 11.00, Culiță Sterp s-a prezentat la Judecatoria Cluj-Napoca, pentru verificarea măsurilor preventive.

„Nu o să dăm declarații! A fost verificată măsura preventivă, așteptăm soluția pe care o va dispune judecătorul” a declarat avocatul lui Culiță Sterp.

„Mergem cu Dumnezeu înainte” a spus și cântărețul în timp ce părăsea Judecătoria Cluj Napoca.

Îndrăgitul cântăreț a fost trimis în judecată, după un grav accident rutier, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de Poliție.

Judecătorii i-au interzis lui Culiță Sterp să părăsească ţara

Culită Sterp trece prin clipe grele! Cântărețul are interdicția de a părăsi țara, în urma deciziei judecătorilor care i-au respins cererea de ridicare a controlului judiciar.

Acesta solicitase ridicarea controlului judiciar pe motivul că ar avea multe concerte de susținut în străinătate, dar iată că nu a reușit să-i înduplece pe judecători.Astfel, în urma accidentului, Culiță Sterp rămâne sub control judiciar pentru 60 de zile. Acestuia i s-a suspendat permisul de conducere pentru o lună și s-a ales și cu o amendă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: