Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul de iubire pe care Simona Florescu i l-a adresat fostului soț, Ion Dichiseanu: „Dichi al nostru…”

Mesajul de iubire pe care Simona Florescu i l-a adresat fostului soț, Ion Dichiseanu: „Dichi al nostru…”

GALERIE FOTO (4) Simona Florescu si Ion Dichiseanu

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu i-a transmis un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare. Simona Florescu a postat câteva rânduri dedicate fostului său soș, după ce acesta a fost externat din spital.

Mesajul Simonei Florescu pentru Ion Dichiseanu. Ce cuvinte de dragoste i-a spus

Deși s-au despărțit acum 11 ani, Simona Florescu și fostul soț au rămas în relații bune. Astfel, aceasta i-a fost alături  când actorul a fost internat în spital, din cauza unor probleme de sănătate. Mai mult, aceasta i-a transmis iubirea sa și pe rețelele de socializare, unde a postat un mesaj din care se înțelege clar că încă îi poartă de grijă: „Să îți dea Bunul Dumnezeu viață lungă și multă, multă sănătate,Dichi al nostru iubit #Dumnezeufaceminun #Dichimiracolulnostru”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

La rândul ei, și fiica actorului a transmis un mesaj, făcând referire la premiul Gopo pentru întreaga carieră obținut de actor în anul 2017.

„Inima mea îi acordă premiul pentru întreagă „carieră” de tată… #celmaibuntaticdinlume #intoatevietileimidorescsaimifiitata”, a scris Ioana Dichiseanu pe Facebook.

Ion Dichiseanu, probleme mari de sănătate. Cum se simte acesta

Medicii au numit recuperarea actorului una miraculoasă, la fel cum o fac și rudele sale. Ioana Dichiseanu a fost cea care a transmis că tatăl său se simte bine, după internarea în spital.

„Tata e bine, pentru că e un miracol. I-am zis că e un fenomen, doar datorită lui Dumnezeu și medicilor. A fost externat luni și este acasă, e ascultător, e un băiat cuminte”, a spus Ioana Dichiseanu.

„Eu eram neom când am aflat. Când am început să vorbesc cu el la telefon i-am zis că trebuie să te faci bine, pentru că altfel tot Universul meu se prăbușește. Tu trebuie să vii acasă. El este un luptător. Are voință și iubește viața. Cred că avem de învățat de la el. A stat internat de pe data de 18 până pe 4 ianuarie, relativ puțin, pentru că medicii nu se așteptau să aibă o asemenea recuperare. Cine mi-a dat foaia de externare și mi-a spus că se întreabă din ce material e făcut de și-a revenit atât de repede”, a mai spus fiica lui Ion Dichiseanu.

Deși s-a zvonit că Ion Dichiseanu ar avea coronavirus, testul a ieșit negativ, după cum explică Ioana Dichiseanu.

„N-a fost vorba despre o infecție cu noul coronavirus. A fost vorba despre o infecție la plămâni cauză de niște… a avut o bronhoscopie și a fost acel bronhoscop infectat. La fix 10 după acea bronhoscopie s-a declanșat această pneumonie severă bilaterală. Slavă Domnului că e bine în acest moment”, a adăugat Ioana Dichiseanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: