Redactia.ro
Home » Monden » Ce spunea Ion Dichiseanu despre Simona Florescu cu puțin timp înainte să ajungă în spital, de urgență: „Avem o relație”

Ce spunea Ion Dichiseanu despre Simona Florescu cu puțin timp înainte să ajungă în spital, de urgență: „Avem o relație”

Ce spunea Ion Dichiseanu despre Simona Florescu cu puțin timp înainte să ajungă în spital, de urgență: „Avem o relație”

Ion Dichiseanu este internat în spital după ce a ajuns în stare foarte gravă. Ce spunea actorul despre Simona Florescu cu puțin timp înainte să fie internat. 

Ce spunea Ion Dichiseanu despre Simona Florescu

Înainte să ajungă la spital în stare foarte gravă, Ion Dichiseanu a declarat că el și fosta lui soție, Simona Florescu, sunt în relații foarte bune, chiar dacă au trecut printr-un divorț.

Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună de 12 ani, Simona și Dichi au rămas prieteni după divorț și se înțeleg foarte bine. Cei doi au o relație amiabilă, râd, glumesc, vorbesc civilizat, totul de dragul nepoatei lor, fiica Ioanei Dichiseanu, micuța Anastasia. Femeia a fost prezentă inclusiv la ziua lui de naștere și s-au simțit foarte bine unul în compania celuilalt, potrivit impact.ro.

”Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie”, a mărturisit maestrul Ion Dichiseanu.

Care este starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu a ajuns la vârsta de 87 de ani, o vârstă vulnerabilă, mai ales că are și câteva probleme cardiace, care-i mai dau de furcă. În ultimele zile s-a speculat că actorul ar fi contactat noul coronavirus și ar fi fost intubat deoarece nu putea respira de unul singur.

Potrivit playtech.ro, actorul nu a fost infectat cu virusul COVID-19, așa cum s-a speculat, ci a ajuns de urgență în îngrijirea medicilor specialiști din cauza problemelor cardiace, cu care se confruntă de câțiva ani încoace. Din fericire, starea actorului Dichiseanu este una stabilă și nu este intubat.

”Ion Dichiseanu nu are Covid-19, este în spital, dar nu în stare gravă, nu e intubat, așa cum s-a vehiculat inițial în presă. E adevarat că e pe monitorizare atentă pentru că are o vârstă. Problemele lui sunt tratabile, e conștient, vorbește, mănâncă. Pericolul e din cauza vârstei, dar nu a bolii neapărat. Domnul Dichiseanu are probleme cardiace de câțiva ani”, a declarat sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: