Redactia.ro
Home » Știri » Ion Dichiseanu, în stare gravă la spital. Care este starea de sănătate a actorului

Ion Dichiseanu, în stare gravă la spital. Care este starea de sănătate a actorului

Ion Dichiseanu, în stare gravă la spital.

Ion Dichiseanu, în stare gravă la spital. Marele actor Ion Dichiseanu se află în stare gravă la spital, având insuficiență renală și respiratorie. Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Ion Dichiseanu, în stare gravă la spital. Marele actor a fost intubat

Ion Dichiseanu, în stare gravă la spital. Celebrul actor Ion Dichiseanu a fost dus de urgență la spital în dimineața zilei de sâmbătă. Conform Digi24., actorul avea saturația de oxigen foarte mică în momentul în care a ajuns echipajul de paramedici. Imediat, aceștia i-au administrat oxigen, iar la spital, starea sa de sănătate s-a agravat și a scăzut la 60. În acest moment, actorul este intubat la Spitalul Floreasca din Capitală. Purtătorul de cuvânt al instituției, Bogdan Oprita, a confirmat informațiile conform cărora actorul suferă de la insuficiență renală și respiratorie.  Potrivit sursei de mai sus, medicii i-au făcut testul pentru coronavirus, iar rezultatul a ieșit negativ.

După aflarea veștii internării, în presă s-a vehiculat că Ion Dichiseanu ar fi infectat cu noul coronavirus și că starea sa de sănătatea este gravă.  Celebrul actor are probleme de sănătate de câțiva ani, acestea având legătură cu afecțiunile cardiace pe cale le-a dezvoltat în ultimii ani.

Ion Dichiseanu s-a născut la 20 octombrie 1933, la Adjud. Acesta a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în 1959, având o activitate la Teatrul Nottara și în cinematografie bazată pe mai mulți ani. Dichiseanu a jucat în multe piese, iar unul dintre spectacolele de mare succes a fost „Micul infern”, în care a jucat alături de Silvia Dumitrescu Timică, Lucia Mureșan.

Ion Dichiseanu a divorțat de Simona Florescu

Ion Dichiseanu este considerat unul dintre cei mai talentați și cunoscuți actori din România. De-a lungul anilor, actorul a jucat în nenumărate pelicule, care au rămas în memoria publicului. Dichiseanu a trăit o poveste de dragoste alături de cântăreața Simona Florescu, care i-a devenit soție în 1986. La acea vreme avea 19 ani, iar un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana, care i-a făcut bunici pe cei doi artiști. În 2008, Simona și Ion Dichiseanu au divorțat, dar au rămas în relații bune. Mai mult, Dichiseanu a explicat care este secretul relației pe care o are cu soția sa.

“Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie”, a explicat Ion Dichiseanu.

Simona Florescu a declarat că nu a știut ce vârstă are Ion Dichiseanu până în momentul în care s-au căsătorit. Între cei doi este o diferență de vârstă de 36 de ani. “Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătrân”, spunea vedeta la o emisiune de televiziune.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: