Redactia.ro
Home » Monden » Simona Florescu arată de invidiat la 53 de ani. Cum se menține în formă

Simona Florescu arată de invidiat la 53 de ani. Cum se menține în formă

Relație Simona Florescu și Dichiseanu

Simona Florescu se menține în formă și la 53 de ani. Totodată, este fericită că le are alături pe fata sa, Ioana, și pe superba nepoțică, Anastasia, pe care le iubește nespus. Într-un interviu pentru Ciao.ro, a dezvăluit mai multe detalii atât despre cariera sa artistică, dar și despre întreaga viață.

Simona Florescu, viața la 53 de ani

La 53 de ani se menține în formă ca la 20. Simona Florescu nu trece niciodată neobservată, datorită felului în care arată, dar și notorietății sale. Într-un interviu pentru Ciao.ro, a povestit cum este viața ei în ultima vreme.

Am împlinit 53 de ani și mă simt minunat la vârsta asta, poate cumva de necrezut, dar mă simt mai bine ca la 20 de ani și asta pentru că experiența acumulată de-a lungul anilor m-a ajutat să știu exact ce îmi trebuie din toate punctele de vedere. Sunt o femeie împlinită exact așa cum mi-am dorit și cred că își dorește orice femeie și împlinirea este deplină datorită Ioanei și Anastasiei. Ele mă fac cea mai fericită”, a declarant Simona Florescu pentru Ciao.ro

Sursa: facebook

Muzica, o altă mare iubire a Simonei Florescu

În același interviu, Simona Florescu a precizat că muzica este una dintre marile ei iubiri, chiar prima. Încă de când era copil s-a pregătit intens în acest plan. De aceea, în timp ce mulți copii se jucau, ea lua lecții de muzică suplimentare la școală, dar și acasă. Munca i-a fost răsplătiă mai tarziu, prin multe trofee și aprecierile celor din jur.

”Muzica este una dintre marile mele iubiri, chiar prima mea mare  iubire. Am avut o copilărie și o adolescență altfel decât ceilalți copii, pentru că orele de joacă erau mai puține, eram la școala de muzică, aveam profesorul de pian care îmi preda ore suplimentar, venea și acasă, și eram foarte ocupată cu pregătirile pentru festivaluri și concursuri. Mă pregăteam intens ca să mă prezint impecabil, și munca nu a fost în zadar. Adică am obținut numeroase trofee la Arad, Sibiu, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Rucăr, Brăila, Bacău și de asemenea, 3 ediții la rând, premiul I, la Festivalul Național Cântarea României, faza republicană. Profesorul meu de pian, Ciobotă Emil, a fost singurul care a avut curajul să mă ajute să recuperez în 2 ani, adică în clasa a 7- a și a 8-a, ceea ce  trebuia să învăț în 7 ani la școala de muzică”, a mai spus Simona Florescu.

Și-a făcut pian dintr-un carton

Artista a povestit că a fost o perioadă când nu avea pian acasă și a improvizat unul din carton, pentru a repeta lecțiile. Mai mult, a fost nevoită să renunțe la un momentan dat, deoarece mama sa s-a îmbolnăvit.

”Mergeam în clasa I-a la școală de muzică și nu aveam pian acasă și îmi desenam clapele pe o bucată de carton și așa îmi repetam eu lecțiile. Mama s-a îmbolnăvit între timp și nu mai avea cine să mă ducă la școala de muzică  și atunci am reluat după ce mama și-a dat seama că am nevoie de studii muzicale. Așa mi-a cumpărat pianul cu coadă scurtă în clasa a 7-a și așa am revenit eu la școala de muzică”, a mai spus artista.

Care a fost cel mai emoționat moment din carieră

În cadrul interviului, Simona Florescu a precizat și care a fost cel mai emoționant din carieră. Citește continuarea pe ciao.ro

Sursa: facebook

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: