Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Simona Florescu și în ce relații este acum cu fostul ei soț, Ion Dichiseanu. O poveste de viață impresionantă

Cine este Simona Florescu și în ce relații este acum cu fostul ei soț, Ion Dichiseanu. O poveste de viață impresionantă

Relație Simona Florescu și Dichiseanu

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat deja de mai bine de zece ani, iar dacă la început relația lor nu era una bună, iar cântăreața declara că l-a urât pe fostul ei soț după despărțire, acum cei doi sunt în relații bune.

Ce relație au acum Simona Florescu și fostul ei soț, Ion Dichiseanu

Cei doi au împreună o fiică iar de dragul acesteia au încercat să aibă o relație bună. Lucrurile s-au schimbat și mai mult după ce ei au devenit bunici. Fiica lor, Ioana a dat naștere unei fetițe, iar cei doi artiști au devenit fericiții bunici ai acesteia, numită Anastasia.

Simona Florescu a declarat că după divorț l-a urât oe Ion Dichiseanu, dar resentimentele au trecut cu timpul.

Am făcut asta de dragul familiei și de dragul a ceea ce urmează, e Anastasia care în continuare trebuie să aibă bunici care se înțeleg foarte bine. Ne-am urât, l-am urât pe Dichi atunci când ne-am despărțit, după care mi-am dat seama că e o mare prostie”, a spus artista.

Simona Florescu a aflat abia la starea civilă ce vârstă are Ion Dichiseanu

Relația dintre cei doi este una demnă de o poveste. Cei doi au fost împreună în ciuda diferenței de vârstă, dar și a criticilor.

Cântăreața a declarat că au existat chiar pariuri cu privire la relația lor și mulți au spus că nu vor rezista. Totuși, chiar dacă s-au despărțit acum un deceniu, relația dintre cei doi a rezistat testului timpului și aceștia au putut să le închidă gura celor care credeau că el s-a însurat pentru a avea un copil. Când s-au căsătorit, Ion Dichiseanu avea 54 de ani iar Simona Florescu doar 19 ani.

Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătrân” a povestit Simona Florescu.

Ion Dichiseanu și Simona Florescu au acum împreună și o afacere, Academia Dichiseanu, la care lucrează împreună, fiind un proiect de suflet pentru amândoi. Acolo ei instruiesc tinerele talente în ale muzicii.

Etichete: