Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul disperat făcut de un medic din Sibiu. „Tot burgul a ajuns un imens focar”

Mesajul disperat făcut de un medic din Sibiu. „Tot burgul a ajuns un imens focar”

Mesajul disperat făcut de un medic din Sibiu

Doctorul Eduard Egri din Sibiu le cere locuitorilor orașului să rămână în case, și să nu mai participe la întâlniri unde sunt prezente mai multe persoane. Mai mult, acesta îi sfătuiește pe români să iasă în natură, și nu în spații închise.

Apel disperat făcut de un medic din Sibiu. „Tot burgul a ajuns un imens focar”

Situația din România creată de pandemia de coronavirus este tot mai delicată, astăzi fiind raportate peste 8.000 de cazuri noi de COVID-19. Astfel,medicul de familie Eduard Egri din Sibiu le cere oamenilor să nu mai participe la întâlniri în spații închise, și să iasă în timpul liber în natură, departe de aglomerație.”Limitați și refuzați politicos orice întrunire, chef, masă, onomastică, indiferent că este în familie, prieteni etc., toți cei ce pot munci de acasă, rămâneți la biroul personal, întâlnirile de afaceri, conferințele, ședințele se pot foarte bine organiza online”, le-a recomandat medicul românilor.

Mai mult, specialistul le recomandă sibienilor să meargă la cumpărături cu lista gata făcută și să nu rămână mult timp în spațiile publice închise. Medicul Eduard Egri a făcut acest apel disperat deoarece burgul a ajuns un mare focar. ”Tot burgul a ajuns un imens focar”. Până miercuri, județul Sibiu avea 6.126 de cazuri de coronavirus, iar 147 au fost raportate în ultimele 24 de ore.

Care este motivul acestui apel disperat?

Prefectul județului, Mircea Crețu a fost diagnosticat marți cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de Prefectura Sibiu, fără a oferi mai multe detalii despre starea de sănătatea a prefectului. „Vă informăm că domnul prefect, Mircea Crețu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2 în această seară.Aveți grijă de sănătatea voastră și protejați-vă”, este mesajul transmis cetățenilor de Prefectura Sibiu. Totodată, autoritățile din Sibiu au anunțat că Târgul de Crăciun din acest an a fost anulat din cauza numărului tot mai mare de cazuri de infectări cu coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: