Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul dur pentru armata lui Vladimir Putin de la soldații ucrainieni: “Sunteți cu toții tineri. Mergeți la mamele voastre, la rude”

Mesajul dur pentru armata lui Vladimir Putin de la soldații ucrainieni: “Sunteți cu toții tineri. Mergeți la mamele voastre, la rude”

Soldații ucraineni au transmis un mesaj dur pentru armata rusă, despre care spun că este formată din mulți tineri. Ucrainienii îi îndeamnă pe soldații ruși să mergeți acasă la familiile lor, pentru că nu are sens să moară degeaba în țara lor.

Soldații lui Volodimir Zelenski au transmis, printr-un clip video, un mesaj dur militarilor din armata lui Vladimir Putin, pe care îi sfătuiesc să se predea, pentru că ei nu vor împușca oameni neînarmați.

Mesajul dur pentru armata lui Vladimir Putin de la soldații ucrainieni: “Sunteți cu toții tineri. Mergeți la mamele voastre, la rude”

Mesajul soldaților ucrainieni este unul emoționant, însă extrem de ferm pentru inamicii lor ruși.

”Vă spun atât: nu ați început încă să muriți.

Ați crezut că ucrainenii vă vor aștepta cu flori.

Vă așteptăm cu rachete Javelin.

Aţi crezut că președintele nostru este un comediant și un clovn.

Aţi descoperit că este un Joker de fier, care vă atacă cu drone Bayraktar.

Sunteți cu toții tineri, știu bine asta. Niciunul dintre voi nu vrea să moară aici. Rămâneți fără muniție şi fără combustibil. Nu aveți idee încotro mergeți, nu cunoașteți deloc terenul. Noi am crescut aici. Este pământul nostru.

Predați-vă, copii! Vă vom hrăni. Vă vom da apă. Nimeni nu vă va hărțui. Spre deosebire de voi, nu vom împușca oameni neînarmați. Suntem un popor bun. Suntem prietenoși. Avem ceai cald, haine, electricitate şi apa caldă funcționează bine.

Mergeți la mamele voastre, la rudele voastre. Altfel veți muri toți degeaba aici, în Ucraina”, spune soldații ucraineni.

Președintele Zelenski, mesaj pentru militarii ruși

Și președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut un mesaj și pentru militarii ruși care participă la invazia în Ucraina. Liderul de la Kiev i-a îndemnat să-și părăsească tehnica militară și să plece.

„Părăsiți tehnica militară și plecați, nu credeți în ce vă spun comandanții voștri, pur și simplu plecați”.

„Întreb mamele, copiii, tații din Rusia: mii de soldați de ai voștri au picat deja, pentru ce ați venit, de ce ați veni?”, a întrebat retoric președintele Zelenski.

Președintele Ucrainei a mai dezvăluit că un număr de 16 copii au fost uciși și 45 au fost răniți în ultimele patru zile, potrivit Sky News. Zelenski a susținut că 4.500 de soldați ruși au fost uciși până acum.

Iar apelul său către soldații ruși a fost: „Salvați-vă viețile și plecați”.

Mesajul unui soldat rus către mama sa: „Mama, mi-e foarte greu”

Ies la iveală mesajelele dureroase din telefonul unui soldat rus ucis în lupta împotriva Ucrainei. Alexei a apucat să îi scrie mamei sale, după o vreme în care n-a mai apucat să dea nicio veste acasă, deși părinții îl știau la antrenamente în Crimeea.

„Mama: Alexei, ce mai faci ? De ce nu răspunzi atâta timp? Sigur mai sunteți la antrenamente ?
Alexei: Mama, eu nu mai sunt în Crimeea, nu sunt la antrenamente.
Mama: Dar unde??? Tata întreabă dacă putem să-ți trimitem un colet.
Alexei: Ce fel de colet, mama ? Tot ce îmi doresc acum este să mă trezesc din coșmarul ăsta!
Mama: Despre ce vorbești? Ce s-a întâmplat?
Alexei: Mama, eu sunt în Ucraina. Aici este un adevărat război. Mi-e frică, îi atacăm pe toți la rând, chiar și pe oameni pașnici. Pe toți la rând. Ne-au spus că ei ne vor saluta, dar ei se aruncă sub vehiculele noastre, nu ne lasă să trecem. Ne numesc fasciști. Mamă, mi-e foarte greu!”

este dialogul dureros purtat prin mesaje de Alexei și mama sa, potrivit Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: