Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul dureros transmis de tatăl lui Aryan, băiatul de 2 ani dispărut în Botoșani. Bărbatul nu-și poate reveni din șoc: ”Veniți și ajutați-ne” | FOTO

Mesajul dureros transmis de tatăl lui Aryan, băiatul de 2 ani dispărut în Botoșani. Bărbatul nu-și poate reveni din șoc: ”Veniți și ajutați-ne” | FOTO

GALERIE FOTO (7)

Comunitatea din localitatea Tudora, județul Botoșani, trăiește momente de anxietate și speranță în căutarea micuțului Aryan, un copil de doi ani care a dispărut în circumstanțe misterioase acum aproape 24 de ore. În ciuda eforturilor neîncetate ale sute de oameni, inclusiv polițiști, pompieri și jandarmi, care au mobilizat câini de căutare și drone dotate cu camere cu termoviziune, băiețelul rămâne de negăsit.

Aryan a fost văzut ultima dată pătrunzând singur într-o pădure din apropierea locului unde se afla împreună cu familia, în vizită la niște cunoștințe. Dispariția sa a declanșat o operațiune de căutare pe scară largă, în care comunitatea locală și autoritățile s-au unit în speranța de a-l găsi cât mai repede pe micuț. Cu toate acestea, încercările de a-l localiza au fost până în prezent zadarnice, adâncindu-se astfel misterul dispariției sale.

Apelul disperat al tatălui lui Aryan

Părinții lui Aryan lucrau în Marea Britanie, în timp ce acesta se afla în grija bunicii sale. În momentul în care au aflat despre dispariția micuțului, vei doi au luat primul zbor către România și au venit în locul în care cel mic a fost văzut ultima dată. Cu durere în glas, tatăl băiatului face un apel disperat la bunătatea oamenilor și îi imploră să vină și să îi găsească fiul.

Reîntâlnirea cu realitatea dureroasă că fiul lor este de negăsit a fost un moment sfâșietor, în special pentru tatăl băiatului, de naționalitate pakistaneză, care, cu lacrimi în ochi, a mărturisit dorul profund pe care îl simte față de fiul său.

„Mulțumesc tuturor românilor, oamenilor din jur, toți ne ajută foarte mult, dar avem nevoie de mai mult. Ne este dor de copilul nostru. Vă rog, vă implor pe toți, veniți și ajutați-ne! Avem nevoie de voi!”, a fost mesajul transmis de tatăl lui Aryan.

Ultimele imagini cu Aryan

În urmă cu puțin timp au apărut ultimele imagini surprinse de camerele de supraveghere în care Aryan, copilul de numai 2 ani din Botoșani, este surprins cum se îndreaptă cu repeziciune către pădure. Locul în care a fost văzut ultima dată se află la aproximativ 700 de metri de casa în care bunica lui era în momentul respectiv.

Într-un efort continuu de a intensifica căutările, un elicopter SMURD și un avion de mici dimensiuni au fost adăugate în această dimineață la echipajele de căutare. Această extindere a resurselor subliniază seriozitatea și determinarea cu care autoritățile și comunitatea abordează această situație, în speranța de a aduce acasă în siguranță micul Aryan.

În fața acestei situații alarmante, autoritățile au lansat un apel către cetățenii care ar putea deține informații relevante despre locația sau circumstanțele dispariției micuțului Aryan. Fiecare indiciu, oricât de mic, ar putea fi cheia care să ducă la găsirea băiețelului. Populația este încurajată să contacteze imediat linia de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție cu orice informație care ar putea ajuta în acest caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: