Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul emoționanant al unei mame din Ucraina. Fiul ei, un pilot de luptă rus și-a bombardat țara înainte de a fi doborât: ”Îmi cer scuze poporului ucrainean”

Mesajul emoționanant al unei mame din Ucraina. Fiul ei, un pilot de luptă rus și-a bombardat țara înainte de a fi doborât: ”Îmi cer scuze poporului ucrainean”

Mesajul emoționanant al unei mame din Ucraina

Mesajul emoționanant al unei mame din Ucraina. Elena Golovenskaia și-a pierdut fiul în războiul început de Rusia în Ucraina. Deși ea este din Ucraina, fiul ei era pilot de luptă rus și a fost doborat.  Maiorul Aleksei Golovenski a fost capturat de armata ucraineană.

Mesajul emoționanant al unei mame din Ucraina. Fiul ei, un pilot de luptă rus și-a bombardat țara înainte de a fi doborât: ”Îmi cer scuze poporului ucrainean”

O mamă din Ucraina a transmis un mesaj emoționant, după ce fiul ei, pilot de luptă rus și-a bombardat țara și a fost capturat. Cu ochii în lacrimi, Elena Golovenskaia a vorbit cu durere despre fiul ei, maiorul Aleksei Golovenksi care a atacat Ucraina. Femeia apare într-un videoclip în care spune că fiul ei a fost doborât în zona Mikolaiv pe 5 martie. Imaginile difuzate de forțele ucrainene arată un pilot cu numele său fotografiat într-un câmp cu mâinile în aer în timpul în care este capturat. Într-un mesaj, Elena vorbește de durerea și rusinea pe care o simte după ce fiul ei și-a bombardat propria țară.

Mai mult, femeia și-a cerut scuze poporului ucrainean pentru fiul ei și pentru că nu a crescut o persoană demnă. Aceasta a dezvăluit că locuiește în orașul Kremenchug, în regiunea Poltava din centrul Ucrainei, iar fiul ei este pilot într-un regiment de aviație navală, care a fost desfășurat în orașul Saki, în Crimeea ocupată de Rusia. Elena a spus că pe 5 martie, în urma ordinelor comandantului rus, fiul ei a zburat la Mikolaiv cu avionul său de luptă SU-30SM.

Acolo a fost doborât și capturat. „Am aflat despre această știre din presă, urmărind un reportaj despre piloții doborâți. Am fost copleșit de durere și rușine pentru fiul meu, am auzit în mod repetat urletul teribil al sirenelor de raid aerian în Kremenchug. Desigur, sunt îngrijorat pentru fiul meu. Slavă Domnului că a supraviețuit.Îmi cer scuze poporului ucrainean și îmi cer scuze pentru fiul meu și pentru mine că nu am putut crește o persoană normală, demnă”, a spus ea, potrivit The Sun.

Aleksei a fost capturat de armata ucraineană

Aleksei Golovenskaia a fost capturat de armata ucraineană. Acesta a fost filmat în timp ce era capturat și poate fi auzit când spune că este comandantul unității de aviație 59882 care are sediul în Saki. În clipul video, Golovenskaia vorbește rusă, care este și limba maternă a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Aleksei a fost unul dintre cei nouă piloti ai lui Vladimir Putin doborâți în Ucraina. Se crede că atacurile aeriene ale Rusiei au ucis sute sau mii de civili în întreaga Ucraină.

Invadarea Rusiei în Ucraina a început pe 23 februarie, după ce Vladimir Putin a ordonat o „operațiune militară specială”. Deși președintele Ucrainei i-a cerut lui Putin să înceteze atacurile sângeroase în care sute de civili și-au pierdut viața, liderul de la Kremlin continuă să atace Ucraina. Deși Volodimir Zelenki le-a cerut ajutorul țărilor NATO și UE, acestea au decis să nu se implice direct în acest război. Unele țări europene au trimis Ucrainei armament pentru a face față invaziei ruse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: