Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul emoționant al unei fetițe rămase fără braț, după ce a fost împușcată de armata rusă: „Sper că nu au vrut să mă rănească”

Mesajul emoționant al unei fetițe rămase fără braț, după ce a fost împușcată de armata rusă: „Sper că nu au vrut să mă rănească”

Mesajul emoționant al unei fetițe rămase fără braț, după ce a fost împușcată de armata rusă Sper că nu au vrut să mă rănească

Mesajul emoționant al unei fetițe rămase fără braț, după ce a fost împușcată de armata rusă. Sasha, o fetiță de 9 ani din Ucraina, a fost împușcată de soldații ruși. Din păcate, fetița și-a pierdut brațul, transmițându-le un mesaj de-a dreptul emoționant celor care i-au rănit pe ea și pe părinții ei.

Mesajul emoționant al unei fetițe rămase fără braț, după ce a fost împușcată de armata rusă: „Sper că nu au vrut să mă rănească”

Sasha, o fetiță de 9 ani din Ucraina, a fost rănită de soldații ruși. Copila a fost împușcată în momentul în care încerca să fugă alături de părinții și sora ei din orașul Hostomel. Tatăl copilei a fost ucos, iar Sasha a fost împușcată în braț, dar a reușit să fugă împreună cu mama și sora sa și s-au ascuns în pivniță. Fetita a fost grav rănită și și-a pierdut conștiința de mai multe ori pe parcursul celor două zile în care au stat ascunse. Din fericire, voluntarii au reușit să o scoată pe Sasha pe o targă impovizată, fluuturând un steag alb în fața rușilor. De pe patul de spital, Sasha le-a transmis un mesaj rușilor:

Nu știu de ce m-au împușcat rușii. Sper că a fost doar un accident și că nu au vrut de fapt să mă rănească. Am fost împușcată în braț. Am fugit supă sora mea. Mama mea a căzut. Am crezut că este sfârșitul. Dar ea nu era moartă, ci se adăpostea de focurile de armă. După aceea mi-am pierdut conștiința”, a povestit Sasha de pe patul de spital, potrivit Daily Mail.

Ajunsă la spital, medicii nu au mai putut să-i salveze brațul, motiv pentru care a trebuit să îl amputeze.”Această fată a fost adusă la Spitalul Central Irpin cu răni groaznice. Fusese împușcare în timp fugea din Gostomel împreună cu părinții ei. Tatăl ei a fost împușcat mortal. Fata, sora ei și mama ei și-au găsit salvarea într-o pivniță. Ele au stat acolo două zile, timp în care luptele au continuat deasupra lor. A fost rănită grav, și-a pierdut cunoștința și a delirat. Ea este unul dintre copiii care au suferit răni groaznice. Toți și-au pierdut cel puțin unul dintre părinți”, a povestit Dr. Gennadiy Druzenko, medic la un spital mobil.

Sasha își dorește un braț artificial roz

Micuța din Ucraina a fost dusa la Spitalul Central Irpin, Bucha. Chirurgul Vladislav Gorbovec a descoperit că cangrena se răspândește și a luat decizia de a amputa brațul stâng al fetei. În caz contrat, Sasha ar fi murit. Au stat acolo două zile în timp ce pe străzile de deasupra lor s-au purtat lupte. A fost rănită grav, și-a pierdut cunoștința și a delirat. Soldații ruși au încercat să pătrundă în pivniță. Au tras în ușă și au țipat la oameni să iasă. În cele din urmă, fata a fost adusă la spital de către civili care fluturau un steag alb în timp ce alergau prin zona de luptă. A primit tratament de urgență la Spitalul Central Irpin, care se afla de asemenea sub foc de armă. Doctorul a descoperit că cangrena se răspândise în tot braţul. A fost nevoie să îl amputeze pentru a-i salva viaţa. A fost apoi transportată la o clinică privată din Kiev. Ea este unul dintre copiii care au suferit răni groaznice. Toți și-au pierdut cel puțin, a spus medicul.

Acum, Sasha se află la o clinică privată din Kiev. Fetița a cerut un braț artificial roz, acoperit cu flori. Asistenta care a tratat-o pe Sasha a lăudat-o pentru curajul și puterea de care a dat dovadă. „Primul lucru pe care mi l-a spus Sasha a fost: «Te rog să fii sincer, am mâna stângă sau nu?» Nu știam ce să spun. Nu știam dacă să nu spun nimic, să mint sau să-i spun adevărul. Ce îi spui unui copil care suferă, dar care știe că a suportat asta. Ea a întrebat dacă va fi bine și dacă poate avea un nou braț artificial roz, colorat cu flori. E atât de puternică. Ea nu plânge pentru că știe că doar oamenii slabi plâng. Ne-a mulțumit că i-am salvat viața și că am îngrijit-oa spus asistenta, potrivit Daily Mail.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: