Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul emoționant al unui soldat din Ucraina: „Mama, tată, vă iubesc!”

Mesajul emoționant al unui soldat din Ucraina: „Mama, tată, vă iubesc!”

GALERIE FOTO (2) Mesajul emoționant al unui soldat din Ucraina

Mesajul emoționant al unui soldat din Ucraina. Rusia a atacat Ucraina în această dimineață, luând prin surprindere pe toată lumea. Mii de soldați sunt acum pe câmpul de luptă pentru a-și apăra țara. Unul dintre militarii ucraineni a transmis un mesaj emoționant, adresându-se părinților. Tânărul soldat nu știe dacă supraviețui războiului.

Mesajul emoționant al unui soldat din Ucraina: „Mama, tată, vă iubesc!”

Mii de soldați ucraineni se află pe câmpul de luptă după ce Rusia a atacat Ucraina. În această dimineață Vladimir Putin a anunțat că atacă Ucraina, iar la acest moment, mai multe orașe ale țării sunt bombardate. Soldații ucraineni încearcă să-și apere țara, cu prețul vieții lor. Un soldat din Ucraina a emoționant o lume întreagă după ce a transmis un mesaj emoționat. Tânărul militar le-a transmis părinților săi un mesaj emoționant.

Mesajul soldatului arată starea deznădăjduită a tuturor militarilor. Soldatul precizează că situația e critică și nu știe câte șanse de supraviețuire sunt în urma conflictului dintre Rusia și Ucraina. A vrut să-și asigure familia că e bine și le-a transmis că îi iubește, în caz că nu va putea să mai supraviețuiască luptelor crunte. ”A fost măcel! Bine că, deocamdată, suntem vii. Dar în caz de ceva, mama, tata, vă iubesc!”, a spus tânărul soldat pe contul său de socializare.

Soldatul ucrainean

O mamă care a trecut granița pe jos din Ucraina în România

Rusia a declarat război Ucrainei, joi dimineață. Cetățenii încearcă să intre în România din Ucraina, prin vama Siret. O femeie ucraineancă măritată cu un român, a lăsat mașina în Ucraina, și-a luat actele și bebelușul și au trecut pe jos vama Siret. ”Este panică mare pentru că toată lumea vrea să plece de acolo. E aglomerație mare la vamă.E normal că lumea e panicată, toți au familii, copii. Am lăsat mașina acasă, am trecut pe jos, nu pot să stau atât cu copilul. Mă așteaptă soțul în România. Sunt stresată, mi-am lăsat familie, mi-am lăsat tot acolo.Nu mi-am luat nimic în afară de documente și copil” a spus femeia.

Mii de ucraineni fug în Moldova, iar cozi uriașe de mașini, la punctele de trecere a frontierei. Speriați de începerea războiului, mulți cetățeni ucrainieni au fugit din calea bombardamentelor. Sute de autoturisme așteaptă în coloană să treacă prin vama Palanca. Autoturismele vin din orașul Odesa, care a fost supus bombardamentelor în această dimineață. În vama Cuciurgan, coloanele auto sunt impresionante, dar punctul de frontieră din Ucraina cu Republica Moldova a fost închis de teama unui posibil atac din Transilvania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: