Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul găsit de o șoferiță în parbriz, după ce a blocat o mașină în parcare

Mesajul găsit de o șoferiță în parbriz, după ce a blocat o mașină în parcare

GALERIE FOTO (2)

O șoferiță din Tulcea a primit un mesaj uluitor în parbrizul mașinii, după ce a blocat o altă mașină în parcare. Bărbatul care a scris mesajul a fost furios pe femeia care i-a blocat autoturismul. 

 

Mesajul găsit de șoferiță în parbrizul mașinii

Șoferii se confruntă zilnic cu o situație îngrijorătoarea tunci când vine vorba despre găsirea unui loc de parcare, mai ales la orele de vârf. Mulți șoferi apelează la locurile de parcare de reședință ale altor conducători auto, în speranța că nu vor veni cât timp ei staționează în locul respectiv. Alții însă, din lipsa locurilor de parcare, blochează ieșirea altor mașini din parcare.

Acesta a fost și cazul unei șoferițe din Tulcea, carea  blocat autoturismul unui alt șofer. Însă, bărbatul nu a trecut cu vederea acest lucru și i-a lăsat un mesaj uluitor în parbrizul mașinii. Mai mult, se pare că femeia și-a făcut un obicei din a bloca autoturismele altor șoferi.

Bărbatul a cărui mașină a fost blocată a fost furios pe gestul femeii și i-a lăsat un mesaj jignitor.

„Dobitoaco! Nu e prima dată când laşi maşina aici. Dacă ai creier în cap şi nu altceva, caută altă variantă de parcare”, este mesajul lăsat de bărbat în parbizul mașinii șoferiței.

Șoferița nu a dat curs jignirilor, iar după ce fotografia a apărut peste tot în presa locală, i-a transmis la rândul ei un mesaj celui care a jignit-o. Mai mult, femeia acuză că i-a fost zgâriată mașina.

„Buna ziua! Eu nu o sa jignesc ca cel care trimite si face astfel de gesturi. Dar sa-l anuntati ca altadata sa sune la numarul lasat afisat in bordul masinii.

Astfel de comportament nu este permisibil oricare ar fi imprejurarea. Locuiesc pe acea strada,nascuta,crescuta! Cobor in nici 2 minute. Tocmai fiindca aceasta “duduie” are BUNT SIMT a lasat numarul de telefon in bord, dar se pare ca acest lucru este pierdut de mult timp printre noi “oamenii”!

Si inca ceva, sa faca bine sa ma contacteze pentru a-mi repara daunele aduse, rautatea care l-a facut sa imi zgarie masina cu o cheie. Multumesc!”, a scris Elena pentru tulceanoastră.ro.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: