Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul liderul opoziției ruse: „lui Putin nu i-a rămas mult timp la putere…”

Mesajul liderul opoziției ruse: „lui Putin nu i-a rămas mult timp la putere…”

Rusia nu rămâne indiferentă la suferința Ucrainei. În timp ce trupele lui Vladimir Putin atacă oraș după oraș, în Rusia se înregistrează tot mai multe proteste contra războiului. Liderul opoziției ruse, Mihail Hodorkovski, le-a transmis un mesaj co-naționalilor săi, prin care i-a încurajat să se opună președintelui lor, prevestindu-i pe această cale și declinul.

Mesajul liderul opoziției ruse: „lui Putin nu i-a rămas mult timp la putere…”

După izbucnirea războiului în Ucraina, răspunsul poporului rus la decizia lui Putin a fost unul negativ. În ciuda faptului că riscă să fie arestați dacă participă la proteste, rușii continuă să ceară președintelui lor să încheie acest conflict. Mihail Hodorkovski, liderul opoziției ruse, le-a adresat un mesaj public protestatarilor, prin care i-a îndemnat să-și caute dreptatea în stradă.

„După cum am mai spus, Putin nu se descurcă. El este blocat în Ucraina. Și pentru a se descurca el aruncă tot ce are: poliție, consilii și altele. Fiecare om care iese acum pe stradă în orașele Rusiei, fiecare om care iese la protest, ia o parte din puterea lui Putin din a ucide civili ucraineni. 15 zile ale voastre merită să nu-l lăsați să ucidă un om al păcii? Dacă costă, mergeți în stradă și stați și mai târziu. Eu am stat 10 ani… mai mult de 10 ani.”, a declarat liderul opoziției ruse.

Mai mult, Hodorkovski susține că acesta ar fi și sfârșitul lui Vladimir Putin. Sancțiunile pe care puterile lumii le-au aplicat Rusiei vor fi resimțite de populație, dar președintele este mult prea prins în conflicul militar pe care l-a început. În acest context, cei care protestează în prezent vor fi eroii din viitor, cei care s-au opus Uniunii Sovietice.

„Pornind de la ce am considerat că e corect. Dacă voi considerați că e corect să nu ucidă cetățeanul statului vecin doar pentru că acest bandit a vrut astfel, opuneți rezistență. Astăzi, ieșitul în stradă înseamnă a opune rezistență și a fi împotriva uciderii oamenilor în Ucraina. Ce altceva mai e posibil de făcut? Sabotaj. Nici nu vorbesc acum de nerespectarea ordinelor penale… Da, veți avea probleme, dar vreau să spun din nou, aceste probleme nu vor fi pe termen lung pentru că lui Putin nu i-a rămas mult timp la putere, iar după, toți cei care nu ați respectat ordinele criminale, veți fi EROI!”, a spus Hodorokovski

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: