Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul lui Ludovic Orban, după incendiul de la Piatra-Neamț. ”Vinovații vor fi trași la răspundere”

Mesajul lui Ludovic Orban, după incendiul de la Piatra-Neamț. ”Vinovații vor fi trași la răspundere”

Premierul Ludovic Orban a tranmis condoleanțe familiilor victimelor care și-au pierdut viața în incendiul de la Spitalul Județean din Piatra Neamț.

 

Mesajul premierului

Premierul Ludovic Orban a făcut declarații în urma tragediei de la Piatra Neamț. Prim-ministrul a făcut o promisiune importantă pentru popor. Șeful Guvernului a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le-a spus românilor că este în doliu.

Premierul a avut cuvinte de laudă la adresa medicului erou care și-a riscat viața pentru pacienții care și-au pierdut viața în secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț. Mai mult, premierul garantează că familiile victimelor vor primi tot sprijinul Guvernului.

Traversăm o nouă tragedie care îndoliază întreaga Românie. Aș dori, în primul rând, să exprim condoleanțe familiilor îndoliate. De asemenea, sunt cu sufletul alături de cei răniţi şi ȋmi doresc să se ȋnsănătoşească cât mai repede, iar pentru medicul erou, care a dat dovadă de un curaj şi spirit de sacrificiu inegalabil, am un profund respect şi m-am asigurat că va primi cel mai bun tratament posibil pentru afecţiunile sale.
Garantez familiilor victimelor ȋntreg sprijinul Guvernului”
, a fost mesajul lui Ludovic Orban.

Premierul a ținut să adauge că celula de criză constituită la nivelul MAI a lucrat continuu ,,pentru a găsi cele mai bune soluții de tratament pentru victime”.

 

,,Vinovații vor fi trași la răspundere”

 

Prim-ministrul le-a promis românilor că vor fi găsiți vinovații și vor fi pedepsiți aspru pentru toate cele întâmplate.

„Ministrul Sănătății a ajuns la Neamţ, la locul incidentului, în aproximativ două ore de la producerea tragediei pentru a evalua situația la fața locului. În timp ce vă scriu aceste rânduri, se efectuează o investigație, pentru a afla cauzele incendiului. Le promit românilor că vinovații vor fi identificați și vor fi trași la răspundere cu severitate”, a mai scris Orban în mesajul postat pe Facebook.

Premierul a subliniat că acordă tot sprijinul pentru rezolvarea situației. Mai mult, a mai precizat că Forțele Aeriene Române au fost mobilizate pentru a-l aduce la București pe medicul erou care și-a riscat viața, Cătălin Denciu.

Medicul erou a fost transportat cu ajutoul aeronavei militare  la un spital din Belgia, după cum a anunțat chiar premierul.

Tot cu ajutorul MAPN, medicul erou a fost trimis cu aeronava militară, la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia, unde este aşteptat să aterizeze la 12.10, pentru a beneficia de cele mai bune ȋngrijiri la centrul cu unele dintre cele mai ȋnalte standarde la nivel european ȋn tratarea arşilor.  Aș vrea să mă opresc aici. Pentru că acum suntem în doliu și nu este timpul pentru acuzaţii politice”, a mai precizat Ludovic Orban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: