Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul lui Zelenski pentru Vladimir Putin, după o săptămână de când „un alt virus a atacat” Ucraina: „Du-te acasă!”

Mesajul lui Zelenski pentru Vladimir Putin, după o săptămână de când „un alt virus a atacat” Ucraina: „Du-te acasă!”

Președintele Volodimir Zelenski a revenit cu un nou mesaj pe rețelele de socializare, la o săptămână de când „un alt virus a atacat” Ucraina. Liderul de la Kiev i-a transmis un mesaj dur lui Vladimir Putin și totodată Rusiei, pe care o anunță că va plăti toate pagubele provocate în Ucraina.

Volodimir Zelenski s-a adresat din nou poporului ucrainean şi întregii lumi, printr-un video postat pe Facebook. Liderul de la Kiev a întărit faptul că Ucraina nu se va preda, credinţa poporului său fiind indestructibilă, indiferent de consecinţele războiului. Totodată, Zelenski i-a transmis lui Vladimir Putin să se ducă „acasă”.

Mesajul lui Zelenski pentru Vladimir Putin, după o săptămână de când „un alt virus a atacat” Ucraina: „Du-te acasă!”

„Au vrut să ne distrugă de atâtea ori. Nu au putut. Am trecut prin atâtea! Şi dacă cineva crede că, după ce au depăşit toate acestea, ucrainenii vor fi speriaţi, dezbinaţi sau se vor preda, nu ştie nimic despre Ucraina. Şi nu are ce căuta în Ucraina”, a subliniat vehement Volodimir Zelenski, într-o postare video pe pagina sa oficială de Facebook.

Zelenski a adus în discuţie faptul că au trecut doi ani de când Ucraina a înregistrat primul caz de COVID-19, afirmând: „A trecut deja o săptămână de când un alt virus a atacat”, referindu-se la invazia rusă.

Referindu-se direct la Vladimir Putin, liderul ucrainean i-a transmis: „Du-te acasă. La tine acasă”.

El a adăugat că Putin ar trebui să apere poporul vorbitor de limbă rusă – nu în întreaga lume – „ci în casa sa”. „Sunt destul de mulţi şi acolo. Aproximativ 150 de milioane”, a adăugat el.

Aceasta pare să fie o referire la afirmaţia Moscovei potrivit căreia operaţiunea lor este în apărarea oamenilor vorbitori de limbă rusă din anumite părţi ale Ucrainei.

Zelenski, mesaj către Rusia: „Învăţaţi cuvântul reparaţii”

Rusia va plăti pentru toate pagubele provocate Ucrainei, afirmă joi preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, care se angajează ”să reconstruiască fiecare imobil” distrus în atacuri ruseşti.

„Chiar dacă veţi distruge toate catedralele şi bisericile noastre ucrainene, nu ne veţi distruge credinţa, credinţa noastră sinceră în Ucraina şi Dumnezeu, credinţa în oameni”, spune el.

”Vom reconstrui fiecare imobil, fiecare stradă, fiecare oraş şi vom spune Rusiei «învăţaţi cuvântul reparaţii»”, a declarat Zelensk într-un mesaj video.

”Ne veţi rambursa deplin tot ceea ce aţi făcut împotriva statului nostru, împotriva fiecărui ucrainean”, a subliniat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: