Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul plin de amenințări pe care l-a transmis mama lui Mario Iorgulescu, după condamnarea definită a acestuia. Fiul ei a primit 13 ani și 8 luni cu executare

Mesajul plin de amenințări pe care l-a transmis mama lui Mario Iorgulescu, după condamnarea definită a acestuia. Fiul ei a primit 13 ani și 8 luni cu executare

mario iorgulescu

Mesajul plin de amenințări pe care l-a transmis mama lui Mario Iorgulescu, după condamnarea definită a acestuia. Fiul ei a primit 13 ani și 8 luni cu executare. Iată detaliile!

Mesajul plin de amenințări pe care l-a transmis mama lui Mario Iorgulescu, după condamnarea definită a acestuia

Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario Iorgulescu și soția lui Gino, șeful LPF, a făcut public ieri un mesaj extrem de controversat pe platformele de socializare. Cu toate acestea, ulterior, a decis să șteargă postarea.Totuși, cuvintele Gabrielei Iorgulescu nu au rămas fără ecou, fiind preluate rapid de către alții după ce le-a publicat. Mama lui Mario exprimă o nemulțumire profundă față de pedeapsa considerată „prea aspră” pe care fiul ei a primit-o. Ea subliniază, de asemenea, un aspect notabil, și anume că unii dintre jurnaliști care au expus acest subiect ar trebui să își amintească că în trecut, proprii lor copii au consumat în cluburi pe banii fiului său:

„Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte! Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul.

Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare?

Cu ultimele puteri, mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui?

Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online. Hei, părinţi exemplari care sunteţi şi judecaţi, voi ştiaţi? O să apară în curând, dacă tot vă doriţi. Sau ceilalţi fără copii, dar cu rude sau prieteni în acelaşi anturaj, era bine??? Iar acum loveşti? Cum spuneam, acum nu dau nume… dar s-ar putea să aveţi multe surprize… Dar şi când va apărea lista celor implicaţi direct şi indirect, rude a o mare parte din ziariştii care critică acum în mass-media…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: