Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul plin de durere postat de mama lui Meliss, la două luni de la moartea sa. Ce a spus femeia despre crima din Grădina Botanică din Craiova

Mesajul plin de durere postat de mama lui Meliss, la două luni de la moartea sa. Ce a spus femeia despre crima din Grădina Botanică din Craiova

A trecut aproape două luni de la crima înfiorătoare care a avut loc în Grădina Botanică din Craiova. Meliss, o tânără de doar 14 ani, a fost ucisă cu brutalitate de către un adolescent, iar prietenul ei a fost înjunghiat în aceeași tragica incidentă. Această tragedie fără sens a lăsat în urmă o comunitate șocată și o familie sfâșiată de durere.

Mama lui Meliss, femeia a cărei viață a fost strivită de durerea inexprimabilă a pierderii fiicei sale, a ales să-și exprime durerea și remușcările pe rețelele de socializare. La peste o lună de la moartea tragică a Meliss, mama ei a postat un mesaj emoționant pe platforma Facebook, un mesaj care îngemănează tristețea și dorința de a împărtăși cu lumea întreaga suferința inimaginabilă prin care trece.

Mesajul emoționant postat de mama lui Meliss pe Facebook

Cu sufletul frânt în bucăți, mama lui Meliss și-a exprimat durerea într-o postare emoționantă. Ea și-a cerut iertare de la fiica sa pentru că nu a putut să o învețe că lumea poate fi uneori crudă și oamenii pot deveni răi și neprevăzători. Mesajul sfâșietor este o mărturie a sentimentului de neputință și regret al unei mame care a fost nevoită să asiste neputincioasă la pierderea copilului său într-un mod atât de tragic și violent.

Pe 27 iunie, o zi care va rămâne întipărită în memoria orașului Craiova, s-a petrecut o crimă care a schimbat vieți pentru totdeauna. În Grădina Botanică, într-un cadru idilic și liniștit, Meliss și prietenul ei, Emi, au fost atacați de un elev în vârstă de 17 ani. Cu o brutalitate ce sfidează înțelegerea umană, tânărul i-a înjunghiat pe ambii adolescenți, iar Meliss a pierdut lupta pentru viață.

„Iartă-ma, copilul meu, că nu te-am învățat că afară poate fi ca-n junglă, iar oamenii atacă asemeni unor animale de pradă! Iartă-mă, Melu, că nu te-am învățat că poți fi atacată în plină zi, chiar dacă fiara nu caută hrană! Iartă-mă că nu te-am învățat să porți și să folosești arme de apărare. Aveai impresia falsă că ești mereu în siguranță. Până și eu aveam încredere că așa este.  

Te-am învățat însă că oamenii sunt buni. Că trebuie să te comporți frumos. Că dacă cineva este supărat să-l lași în pace că are problemele lui. Iar tu veneai fericită și împlinită că ai ajutat o femeie în vârstă să traverseze strada, că ai cumpărat de la o bătrânică flori de câmp și ai luat 2 buchete ca să-i umpli sufletul de bucurie, că ai ajutat o femeie neputincioasă să urce în tramvai. Ai ascultat oamenii la nevoie fără să-i condamni, fără să le faci observație și le spuneai numai cuvinte bune”, a scris mama lui Meliss pe Facebook.

Meliss a fost ignorată de oamenii din jur

În mesajul ei emoționant, mama lui Meliss a mărturisit că fiica sa a căutat ajutor și sprijin în ultimele sale clipe de viață. Înainte de a apela la numărul de urgență 112, Meliss ar fi cerut ajutorul unei femei aflate în apropiere. Cu disperare și teamă în ochi, adolescenta ar fi căutat o mână întinsă care să o salveze dintr-o situație în care nu aveau să mai ajungă autoritățile și cadrele medicale. Dureros este faptul că femeia în cauză nu a intervenit și nu a făcut nimic pentru a-i veni în ajutor Meliss.

Meliss s-a stins din viață înainte ca ajutorul să poată ajunge la ea. În loc să găsească sprijin și compasiune, fata a fost abandonată în momentele ei de cea mai mare nevoie. Imaginea acestor clipe disperate și tragice rămâne încrustată în memoria celor care au aflat despre acest eveniment.

Iar acum… te-ai apărat cu mâinile goale și ai reușit să fugi ca să chemi ajutoare. Ai mers pe picioare în fața unor martore care nu au făcut decât să te privească cum te clatini, plină de sânge și încercai să explici la telefon cu gura crăpată calvarul prin care treci. Ai căzut, singură fiind, pe cimentul acela fierbinte, în plina zi, cu rănile adânci, ca un animal sacrificat. Fără o armă, fără o mângâiere!Mereu ai fost o curajoasă, iubita mea! Acum ești un EROU pe pământ și un ÎNGER blând în Rai! Te iubesc, copilul meu drag!”, a scris mama fetei ucise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: