Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul primit de iubitul Mariei, cu câteva minute înainte să se arunce în gol: „Te iubesc enorm și nu aș suporta să știu că suferi!” 

Mesajul primit de iubitul Mariei, cu câteva minute înainte să se arunce în gol: „Te iubesc enorm și nu aș suporta să știu că suferi!” 

Maria, tânăra de doar 18 ani din județul Maramureș care s-a aruncat marţi după-amiază de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca, și-a pus sufletul într-un mesaj către iubit, chiar înainte de incident. Iată ce a putut să-i transmită tânărului!

Maria, mesaj sfâșietor pentru iubit

Fiica de preot a uimit întreg internetul cu gândurile sale tulburător de triste. La ora 16:04, Maria a transmis, pe chat-ul de pe platforma de socializare Facebook, un mesaj către iubit:

„Sper să mă ierți într-o zi că nu am avut puterea să continui. Pentru că sincer eram prea f** metal. Dar te iubesc enorm de mult și am încredere în tine că o să fie bine și că o să te descurci. Sper să îți amintești de mine în a good way pentru că nu aș suporta să știu că suferi. Așa a fost să fie. Și sunt sigură că toată lumea o să poată să își vadă de treabă și să treacă peste. Și să își amintească de mine in a good way în loc să plângă după mine, pentru că asta îmi doresc cel mai tare”, a scris Maria, potrivit vasiledale.ro.

Mesaj copleșitor de adio, lăsat de tânăra care s-a aruncat de la etajul 12

Maria a decis ca înainte să recurgă la tragicul eveniment, care urma să-i pună capăt zilelor, să se destăinuie în mediul online. Aceasta și-a justificat alegerea și le-a explicat tuturor internauților faptul că nu depresia și-a spus cuvântul în cazul său, ci lumea din jurul său, cei care au „râs” de situația în care se afla.

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată. Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.

Sursa foto: vasiledale.ro

Maria nu va avea parte de slujbă în biserică

Potrivit oficialilor Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, înmormântarea va avea loc direct la cimitir și nu în biserică. Iar clopotele nu vor fi trase:

„Va fi o slujbă mult mai scurtă. Se respectă doar rânduiala care se face în astfel de cazuri. Ori rânduiala e clară. Se respectă canoanele bisericești”, precizează oficialii Episcopiei, potrivit Antena 3.

Comunicatul autorităților în cazul Mariei, tânăra care și-a pus capăt zilelor

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au găsit o tânără care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare”, informează şi ISU Cluj.

 

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: