Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul publicat și șters instant de Marius Elisei în mediul online! Ce i-a scris mama copilului lui, Oana Roman, într-un mesaj privat: „Eu cu Isa plecam miercuri şi ne întoarcem duminica, ai timp …” FOTO

Mesajul publicat și șters instant de Marius Elisei în mediul online! Ce i-a scris mama copilului lui, Oana Roman, într-un mesaj privat: „Eu cu Isa plecam miercuri şi ne întoarcem duminica, ai timp …” FOTO

Gestul șocant al Oanei Roman după ce Marius Elisei și-a prezentat noua iubită în mediul online. Fiica lui Petre Roman a acționat într-un mod cu totul neașteptat

Mesajul publicat și șters instant de Marius Elisei în mediul online! Iată ce i-a scris mama copilului lui, Oana Roman, într-un mesaj privat!

Mesajul publicat și șters instant de Marius Elisei în mediul online

Într-un moment care a stârnit interesul și curiozitatea publicului, Marius Elisei a dezvăluit și apoi a șters rapid un mesaj pe rețelele de socializare, un mesaj adresat explicit de către Oana Roman, soția sa. Acest eveniment recent a adus în prim-plan întrebări cu privire la starea actuală a relației lor și la posibilele tensiuni din cuplu.

Mesajul publicat și apoi eliminat de Marius Elisei a devenit rapid subiect de discuție și speculație pe rețelele de socializare și în mediul online, atrăgând atenția fanilor și a presei de specialitate. Conținutul mesajului sugerează că relația lor ar putea trece printr-un moment de criză.

Oana Roman: „Eu cu Isa plecam miercuri şi ne întoarcem duminica, ai timp …”

În mesajul respectiv, Oana Roman i-ar fi scris soțului ei că nu mai poate tolera situația actuală și că nu vede un viitor comun cu el. Ea menționează că, în afară de copilul lor, nu mai au nimic în comun, iar viața lor împreună pare să se deterioreze din ce în ce mai mult. Mesajul sugerează că este momentul să-și vadă fiecare de drumul său și să nu-și strice reciproc viața.

„Toată aceasta perioada de luni de zile te-am tolerat pt ca mi-a fost mila de tine sa te duci pe nu ştiu unde având şi mana ruptă. Rabdarea mea s-a terminat. Eu nu am de ce sa-mi stric viata și liniștea în casa tolerand o persoana cu care nu am şi nici nu voi avea nimic în comun im afara de copil. Cred ca trebuie realmente sa-şi vadă fiecare de drumul lui. Noi nu mai avem nicio treaba şi nu mai avem de ce sa stam în aceeași casa pt ca nu facem decât sa ne stricam viata reciproc. Eu cu Isa plecam miercuri şi ne întoarcem duminica, ai timp de gândire sa vezi ce făci cu viata ta şi încotro te duci. Fără discuții, fără scandal, fără reproşuri”, i-a scris vedeta.

Sursa foto: SpyNews

Chiar dacă mesajul a fost publicat și apoi șters rapid, el a fost preluat și discutat intens pe rețelele de socializare și în mediul online, unde fanii și curioșii au exprimat îngrijorare și au încercat să afle mai multe detalii despre situația cuplului.

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de numeroase momente publice și private dificile de-a lungul relației lor, dar acest episod recent pare să fie unul dintre cele mai tensionate. Cu toate acestea, nu au oferit încă niciun comentariu oficial cu privire la această situație

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: