Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul său a stârnit un val de reacții. Ce a postat Florin Piersic Jr. în timp ce tatăl său e pe patul de spital

Mesajul său a stârnit un val de reacții. Ce a postat Florin Piersic Jr. în timp ce tatăl său e pe patul de spital

Fanii lui Florin Piersic stau cu sufletul la gură de când au aflat că marele actor este internat în spital. Diagnosticat cu septicemie, actorul se află sub îngrijirea medicilor de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. În timp ce fanii sunt preocupați de starea de sănătate a lui Florin Piersic, fiul său, Florin Piersic Jr., a postat un mesaj controversat pe rețelele sociale care i-a revoltat pe cei care au admirat îndelung cariera tatălui său.

Starea de sănătate a lui Florin Piersic și îngrijorările medicilor

Pe 17 aprilie, Florin Piersic a fost internat la Cluj cu simptome care indicau o infecție gravă. Din cauza protezei de la genunchi și a stimulatorului cardiac, infecția s-a răspândit rapid, ajungând să provoace septicemie. În încercarea de a controla starea de sănătate a actorului, medicii au decis să îndepărteze stimulatorul cardiac pentru a împiedica dezvoltarea bacteriilor.

Ulterior, Florin Piersic a fost transferat la București, unde este tratat de o echipă specializată la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Medicii au fost rezervați în privința prognosticului, menționând că problemele existente, combinate cu vârsta înaintată și alte comorbidități, au făcut ca starea sa de sănătate să fie fragilă. Cu toate acestea, obiectivul echipei medicale rămâne acela de a-l stabiliza și de a-l ajuta să își reia viața cât mai repede.

Mesajul lui Florin Piersic Jr. care a stârnit reacții vehemente

În timp ce tatăl său se află pe patul de spital, Florin Piersic Jr. a publicat un mesaj pe rețelele sociale care a generat critici din partea fanilor marelui actor. Aflat la Bacău, Florin Piersic Jr. și-a exprimat nedumerirea cu privire la existența unui aeroport în oraș: „Eu, încercând să îmi dau seama dacă există un aeroport în Bacău”.

Această replică a fost interpretată de mulți ca fiind lipsită de empatie, având în vedere starea critică în care se află tatăl său. Comentariile au apărut imediat, unii încercând să îl lămurească în privința aeroportului, în timp ce alții au profitat de ocazie pentru a transmite gânduri bune către Florin Piersic. Cu toate acestea, mulți fani s-au arătat dezamăgiți de indiferența aparentă a fiului, considerând mesajul nepotrivit.

Reacții mixte și speranțe pentru recuperarea actorului

Mesajul lui Florin Piersic Jr. a generat un val de reacții mixte în mediul online. În timp ce o parte din fani au încercat să-l apere, afirmând că fiecare reacționează diferit în situații dificile, alții au considerat că mesajul este nepotrivit. În mod surprinzător, mesajul a devenit un prilej pentru mulți să își exprime susținerea față de marele actor și să transmită urări de însănătoșire.

Starea de sănătate a lui Florin Piersic rămâne incertă, iar fanii își doresc cu nerăbdare ca acesta să își revină cât mai repede. În ciuda controversei generate de mesajul fiului său, sprijinul comunității artistice și al fanilor pentru Florin Piersic Sr. este incontestabil. Cu un diagnostic dificil, actorul beneficiază de îngrijirea unei echipe medicale specializate care face eforturi pentru a-l recupera.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: