Redactia.ro
Home » TV » Mesajul sfâșietor al Ginei Pistol, după ce s-a aflat că e însărcinată. Apelul făcut către fani FOTO

Mesajul sfâșietor al Ginei Pistol, după ce s-a aflat că e însărcinată. Apelul făcut către fani FOTO

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată, potrivit informațiilor divulgate d esurse apropiate cuplului. Cei doi nu voiau să se știe încă acest lucru, mai ales că sarcina nu este atât de înaintată, iar Gina Pistol își dorea ca vestea să fie dată după primul trimestru.

Mesajul Ginei Pistol după ce s-a aflat că este însărcinată

Chiar după ce vestea sarcinii s-a aflat, Gina Pistol a postat un mesaj pe rețeaua de socializare Instagram. Astfel, ea a făcut un apel umanitar pentru o tânără de doar 19 ani ce are nevoie de ajutor.

Fata suferă de cordom de clivus, mai pe înțeles, o tumoră canceroasă ce apare la baza craniului. Aceasta are nevoie urgentă de operație, care este foarte scumpă.

“Mai presus de orice sunt o luptătoare, iar suferința pe care am îndurat-o este de neimaginat. (…). Nu m-am plâns, dar lupta mea pentru vindecare nu s-a încheiat deoarece mai avem de parcurs un drum foarte lung. Pentru o vindecare completă, trebuie să ajung în Elveția, la Institutul «Paul Scherrer»”, a povestit Izabela Iordache.

Gina Pistol a postat toate aceste informații pe contul ei de Instagram, chiar după ce apropiații au divulgat secretul pe care îl împărtășea cu Smiley, acela că vor deveni părinți în martie 2021.

“Ea este Izabela. Are 19 ani… și mare nevoie de ajutorul nostru. Află povestea ei (…). Hope (n.r.: speranță)”, a scris Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley, părinți pentru prima dată

Gina Pistol și cântărețul Smiley își doreau să devină părinți, iar sarcina nu a venit pe nepusă masă, cei doi chiar au planificat venirea pe lume a primului lor bebeluș.

“Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută. Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla.

Este o decizie a unor oameni maturi, pregătiți pentru viața de familie, care pentru ei nu înseamnă un act la primărie. Înseamnă dragoste, respect, înțelegere. Sunt puțini necăjiți pentru faptul că s-a aflat. Nu pentru că ar avea de ascuns, ci pentru că își doreau să treacă măcar primul trimestru de sarcină, pentru a se asigura că totul este în regulă”, au spus surse apropiate celor doi.

Mesajul postat de Gina
Mesajul postat de Gina
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: