Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul sfâșietor al soțului Ancăi Molnar după ce aceasta a fost înmormântată. Ți se rupe sufletul

Mesajul sfâșietor al soțului Ancăi Molnar după ce aceasta a fost înmormântată. Ți se rupe sufletul

Anca Molnar, un cunoscut make-up artist în lumea celebrităților din România, a decedat la vârsta de 35 de ani, lăsând în urmă o comunitate îndurerată. Anca Molnar, care a cucerit inimile multor vedete cu talentul și dedicația sa, a pierdut o bătălie crâncenă cu o tumoră la creier. Tragedia a lăsat un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și au apreciat-o.

O luptă grea cu cancerul

Diagnosticată cu cancer în România, Anca Molnar a urmat un tratament intensiv și a fost supusă la două intervenții chirurgicale pe creier în Turcia. Din păcate, eforturile medicale nu au reușit să-i salveze viața. Boala a fost nemiloasă, iar Anca Molnar s-a stins din viață, lăsând în urmă un soț devotat și un copil.

Anca Molnar era căsătorită cu Claudiu Molnar și aveau împreună un fiu, Patrick. Familia a trecut prin momente dificile în timpul luptei Ancăi cu cancerul, dar au rămas uniți și puternici în fața adversităților. Anca a fost un model de curaj și reziliență, continuând să inspire pe cei din jur chiar și în cele mai grele momente ale vieții sale.

Mesajul emoționant al soțului

Înmormântarea Ancăi Molnar a avut loc joi, 13 iunie, și a fost un moment de mare durere și reculegere pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o. Soțul său, Claudiu Molnar, a postat un mesaj emoționant pe Instagram, însoțit de o fotografie care a răvășit inimile celor care l-au văzut.

Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață. Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată. Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri! Eu și rodul iubirii noastre, Patrick, îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atât de mult pentru noi. Pleci doar dintre oameni dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră…”, a scris Claudiu Molnar.

Mesajul lui Claudiu reflectă durerea și suferința pierderii, dar și recunoștința pentru anii petrecuți împreună și pentru curajul de care Anca a dat dovadă în lupta sa. Familia Molnar, deși devastată de pierdere, rămâne unită și își găsește alinarea în amintirile frumoase și în iubirea pe care Anca le-a oferit-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: