Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul sfâșietor din miezul nopții al unui polițist român: „Am plâns ca un copil / Eu nu mai pot”. Ce i s-a întâmplat

Mesajul sfâșietor din miezul nopții al unui polițist român: „Am plâns ca un copil / Eu nu mai pot”. Ce i s-a întâmplat

Mesajul sfâșietor din miezul nopții al unui polițist român: „Am plâns ca un copil / Eu nu mai pot”. Ce i s-a întâmplat

Un polițist român a scris un mesaj sfâșietor în miez de noapte, după ce a văzut cu proprii lui ochi cum o fetiță de 10 ani a murit într-un accident rutier, în drum spre mare.

Mesajul sfâșietor al unui polițist român: „Am plâns ca un copil / Eu nu mai pot”. Ce i s-a întâmplat

Daniel Zontea, de meserie polițist, a transmis pe Facebook mesajul pe care un coleg l-a scris în miezul nopții, după ce a văzut chiar în ziua de Paște cum o copilă în vârstă de doar 10 ani și-a dat ultima suflare, în drum spre mare cu părinții ei.

„Azi-dimineața, pe la unu și ceva, un coleg de-ai mei scrie pe un grup că nu mai poate.

Băi, oameni buni, eu nu mai pot! Am ajuns acasă, după serviciu, și-am plâns. Am plâns ca un copil. Nu sunt așa de fel, dar mă confesez vouă, căci nu mai pot. Am așteptat alături de părinți să se trezească din comă, dar nu s-a întâmplat. Sunt tată a doi copii și-am plâns pentru un copil pe care nici măcar nu-l cunoșteam. M-am văzut, din polițist, șoferul acelei mașini avariate și m-am gândit la ai mei.

De ce am ales să vă scriu atât de târziu, atât de trist și-n zi de Paște? Pentru că în fiecare zi mor copii accidentați din vina noastră, a adulților.

Nu este aleasă o zi, o oră sau un moment anume. Pur și simplu, prin neglijența noastră facem să se întâmple. Fotografia este una reușită. Poate doar elicopterul SMURD n-ar trebui să fie în cadru, dar n-am ce-i face. Nu-l pot exclude. Acum, în drumul vostru către mare, veți mai zări o cruce.

Știu sigur că nu veți opri pentru a vedea ce scrie, de aceea vă spun că o fetiță, de 10 ani, a văzut pentru ultima oară în scurta-i viață un lan de rapiță înflorit”.

Sursa: Daniel Zontea / Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: