Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mesajul surprinzător al unei patroane din Huși, pe ușa magazinului, pentru un hoț insistent. Femeia i-a demonstrat că nu se lasă intimidată de el

Mesajul surprinzător al unei patroane din Huși, pe ușa magazinului, pentru un hoț insistent. Femeia i-a demonstrat că nu se lasă intimidată de el

GALERIE FOTO (3) Mesajul halucinant al unei patroane din Huși

Mesajul halucinant al unei patroane din Huși, pe ușa magazinului, pentru un hoț insistent. O femeie a demonstrat că nu se lasă intimidată de hoțul care tot încerca să-i spargă magazinul. Mesajul pe care l-a lăsat pe geamul magazinului a devenit viral în mediul online.

Mesajul surprinzător al unei patroane din Huși, pe ușa magazinului, pentru un hoț insistent. Femeia i-a demonstrat că nu se lasă intimidată de el

O femeie din Huși, care are propriul magazin alimentar, s-a săturat de un hoț care îi tot spărgea magazinul. Astfel, a trebuit să găsească urgent o soluție pentru a-i arăta că nu se lasă intimidată de el. Femeia i-a lăsat un mesaj scris hoțului chiar pe ușă. Aceasta i-a dat de înțeles tâlharului că este cu ochii pe el și că nu va găsi în magazin bani sau țigări. Dar, l-a anunțat că va găsi totuși o ceapă. Mesajul dedicat hoțului a devenit viral pe rețelele de socializare, iar internauții au reacționat imediat. Aceștia au lăudat-o pe patroană pentru simțul umorului, dar și pentru faptul că avea camere de supraveghere pentru a-l depista pe tâlhar.

”Ai dat bine pe cameră, să știi. În primul rând, te anunț că nu ai nicio șansă să găsești bani. În al doilea rând, te întreb dacă tu crezi că merită să te fac de tot rahatul pentru niște țigări și niște băutură?”, a fost mesajul scris de femeie.

Mesajul patroanei pentru hotul care i-a spart magazinul

Mesajul unui hoț după ce a furat dintr-un restaurant din Italia

Se pare că mai sunt și hoți cinstiți. Patronul unui local italian din regiunea Toscana a povestit cum hoțul care a furat brioșe din acel restaurant a înapoiat, în ziua următoare, banii pentru prăjiturile furate. Proprietarul a rămas impresionat de gestul acestuia, mărturisind că dacă l-ar cunoaște, i-ar înapoia banii. Patronul a povestit că, într-o dimineață, angajații au descoperit în fața localului o bacnotă de 10 euro și un bileti cu următorul mesaj: „Bună ziua, vă rog să mă scuzaţi, dar dimineaţa trecută îmi era foame şi nu aveam bani”.

Cu o zi înainte a dispărut o tavă cu brioșe, pregătită de bucătarul localului. Aceasta a dispărut peste noapte din vitrina localului care era închis, la acel moment. A doua zi, angajații și patronul au aflat ce s-a întâmplat, de fapt, cu acestea. Proprietarul a ales să facă publică povestea pe Facebook. „A fost o surpriză. Biletul era pliat iar în interior erau 10 euro, costul celor zece brioşe. Dacă am şti cine este, i-am da înapoi banii. El a furat de foame şi eu aş fi făcut acelaşi lucru”.

Poveste impresionanta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: