Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul tranșant al unei mame pentru Iohannis, Vela și Tătaru: „Vă doresc un călduros Covid!!”

Mesajul tranșant al unei mame pentru Iohannis, Vela și Tătaru: „Vă doresc un călduros Covid!!”

GALERIE FOTO (3) Mesajul tranșant al unei mame pentru Iohannis, Vela și Tătaru

Mesajul unei mame a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce a fost plimbată prin spitale cu fetița sa bolnavă de otită. Femeia a scris un mesaj pe Facebook în care i se adresa președintelui României, ministerului Afacerilor Interne și Ministrului Sănătății.

Situația gravă prin care o mamă a fost nevoită să treacă pentru a-și trata copilul bolnav de otită

O mamă din Timișoara s-a revoltat după ce a mers cu fiica sa în vârstă de 10 ani, care acuza dureri puternice de ureche, la spital. Aceasta a povestit chinul prin care a trecut fiica sa până în momentul în care un medic a acceptat să o consulte și să-i prescrie un tratament.

Potrivit femeii la începutul lunii august, aceasta a mers cu fiica la Spitalul Pediatric ORL Timișoara pentru că acuza dureri de ureche. După ce nu a găsit niciun medic ORL de gardă, aceasta a mers la urgențe, unde i s-a spus că otita nu este un caz de urgență și să meargă acasă să o trateze.

După două zile de încercări de a găsit un medic să o consulte, femeia a reușit să fie primită de un medic ORL la Spitalul Pediatric ORL Bega. După ce acesta se minunează de gravitatea situației în care se află copila, o tratează după care o trimite acasă. Din fericire, problema fetiței s-a rezolvat, dar mama acesteia a rămas cu un gust amar în urma acestei experienței.

Mesajul tranșant al unei mame pentru Iohannis, Vela și Tătaru după ce a fost plimbată prin spitale cu fetița bolnavă: „Vă doresc un călduros Covid!!”

Femeia și-a început povestea prin a-i acuza pe Klaus Iohannis, Marcel Vela și Nelu Tătaru de situația prin care a trecut fiica sa. „”Domnule Ministru ##NeluTataru
Domnule ##RaedArafat
Domnule ##Velea
Domnule ##PesedinteKlausJohannis
Va doresc un calduros Covid!!
Sa incepi prima zi de weekend plimbata intre spitale si sa ajungi dupa 50 de ore cu copilul in halul asta….va doresc sa aveti aceleasi dureri si nimeni sa nu faca nimic pentru voi!!!”, a fost mesajul femeii pentru Iohannis, Vela si Tataru.

Mesajul femeii a fost distribuit de mii de oameni care s-au revoltat pentru ceea ce a fost nevoită să treacă o mamă cu un copil de 10 ani în spitalele din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: