Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul tranșant al unui medic pentru românii care nu cred în COVID-19: „Nu crezi în Covid. Atunci hai cu noi în terapie intensivă fără mască și respiră adânc!”

Mesajul tranșant al unui medic pentru românii care nu cred în COVID-19: „Nu crezi în Covid. Atunci hai cu noi în terapie intensivă fără mască și respiră adânc!”

Mesajul tranșant al unui medic

Simin Aysel Florescu, medic la Spitalul Victor Babeș din București, le-a transmis un mesaj tranșant românilor care nu cred în coronavirus.

Mesajul medicului este unul dur și îi îndeamnă pe români să își imagineze scenariul în care ar sta fără mască de protecție într-o secție de terapie intensivă.

Mesajul tranșant al unui medic pentru românii care nu cred în COVID-19. Nu crezi în Covid: „Atunci hai cu noi în terapie intensivă fără mască și respiră adânc!”

Medic la Spitalul Victor Babeș din București, Simin Aysel Florescu a postat un mesaj pe contul de Facebook pentru persoanele care nu cred în coronavirus.

Doctorul le cere acestora să își imagineze cum ar sta într-o secție de Terapie Intensivă fără masca de protecție, alături de pacienții infectați cu coronavirus care abia mai respiră.

Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi că trebuie mască. Ok.

Păi atunci hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac că au Covid. Intri fără mască ( că e inutilă, zici, nu?), și stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Lângă bolnavii care nu au Covid. Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubați. Ăia care se zbat să tragă aer în plămâni, cu disperarea unui om care se îneacă…. Aaa, parcă e altfel decât în piața Victoriei, unde te cațeri pe lăzi și urli aiurea, nu? Așa, respiră aaadââânc, trage aer în piept, dă-l afară…. ….poate mai și tușește careva pe lângă masca de CPAP, a scris Simin Aysel.

Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi ca trebuie masca. Ok.Pai atunci hai cu noi în terapie intensiva, langa vreo 2 bolnavi…

Publicată de Simin-Aysel Florescu pe Luni, 13 iulie 2020

Furia unui medic asupra persoanelor care nu cred în COVID-19

Simin Aysel a continuat mesajul prin a-i ironiza pe cei care nu cred în coronavirus.

Așaaaaa, acum așteptăm 6-7 zile..

Ne chemi tu când te apucă….cum ce, Covidu ăla care nu există.
Ai curaj? ….că la vorbe sunteți meșteri toți…..doctori sunteți toți….incredibil!„, este mesajul medicului Simin Aysel Florescu.

Duminică seara, sute de români au protestat în Piața Victoriei fără mască de protecție, pentru a-și exprima împotrivirea față de legea carantinării și izolării. Majoritatea dintre ei nu cred în coronavirus și sunt de părere că acest virus nu există.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: