Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul transmis de Marcel Vela, cu ocazia Sărbătorilor Pascale: ”Ne rugăm pentru acelaşi scop”

Mesajul transmis de Marcel Vela, cu ocazia Sărbătorilor Pascale: ”Ne rugăm pentru acelaşi scop”

Mesajul transmis de Marcel Vela, cu ocazia Sărbătorilor Pascale: ”Ne rugăm pentru acelaşi scop”

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis un mesaj de urare pe contul său personal de socializare. Textul a fost transmis tuturor românilor cu ocazia Învierii Domnului.

”Ne-am început acest an cu o mare provocare. Când aşteptam cu toţii venirea primăverii, vremurile aveau să ne pregătească ceva cu totul nou, ceva nemaitrăit de niciunul dintre noi. Prima dată am crezut că nu ne poate afecta, dar, apoi, realitatea a fost cu totul alta.

Mesajul transmis de Marcel Vela, cu ocazia Paștelui

Ne-am adaptat neîncetat şi am început să privim mai mult spre valorile cu adevărat importante. Ne-am dat seama că doar respectând anumite reguli, reguli care nu sunt uşoare, respectăm viaţa noastră şi pe cea a celor dragi nouă. Pentru acest lucru, vreau să vă mulţumesc. Da, acest Paşte este diferit. Este un altfel de moment care reuşeşte, poate, ceea ce nu au reuşit celelalte. Să realizăm că trebuie să fim uniţi, că trebuie să fim solidari, că trebuie să fim responsabili şi că trebuie să fim patrioţi.

De această dată, ne rugăm pentru acelaşi scop şi ne unim în rugăciune ca să cerem sănătate şi zilele care ne lipsesc atât de mult. Vă mulţumesc pentru fiecare efort depus. Nu a fost şi nu este uşor, dar lucrurile măreţe nu au fost niciodată uşor de realizat. Vă doresc tuturor un Paşte binecuvântat şi multă – multă sănătate! Hristos a înviat!”, a scris Marcel Vela pe Facebook.

Anul acesta, Paștele românilor a fost complet diferit de cel al anilor precedenți. Marcel Vela a fost cel care a anunțat măsurile adoptate pentru siguranța cetățenilor. Faptul că toți creștinii au fost privați de slujba de la biserică și că nu au putut să se întâlnească cu familia și prietenii îi va ajuta să limiteze răspândirea noului coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: