Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce poți face de Paște, acasă, în carantină. Idei pentru o izolare mai ușoară

Ce poți face de Paște, acasă, în carantină. Idei pentru o izolare mai ușoară

Ce conține, de fapt oul, vedeta preparatelor de Paște din România

Fie că vrem sau nu, Sărbătorile Pascale de anul acesta ne vor prinde pe toți în izolare. Nu este așa cum ne-am obișnuit, dar asta este ce avem de făcut pentru a trece cu bine perioada de pandemie. Nu mai putem să ne vizităm rudele sau prietenii, așa cum au stabilit autoritățile, așa că Paștele de anul acesta va fi petrecut în familia restrânsă.

Dacă este posomorât și nu știi ce poți face ca Paștele în izolare să nu se simtă atât de restrictiv, uite câteva idei care cu siguranță îți vor prinde bine. Ce poți face acasă, în carantină:

Fii tu bucătarul

Este o idee foarte bună, pentru că îți va ocupa mult timp și cu siguranță vei face și economii! Profită de reduceri și gătește în avans pentru cei dragi ție, cu care locuiești. Sunt atâtea lucruri pe care le poți face pentru masa de Paște: cozonac, drob, pască. Este un moment foarte bun și să îți descoperi talentul de patiser și poți găti dulciuri pentru familia ta.

Fă un puzzle

Este cu siguranță un mod distractiv de a petrece timp cu familia. Copiii vor adora să facă asta, iar tu poți să îi înveți despre răbdare și muncă în echipă. Până la urmă, cui nu îi plac jocurile? Atât tu, cât și familia ta veți fi cuceriți și veți uita când au trecut orele atât de repede. Distracție garantată!

Citește o carte

Poate nu este ceea ce ai face normal într-o zi de sărbătoare, dar nici condițiile de acum nu sunt. Așa că de ce nu? Dacă ești un cititor avid este un moment oportun să te relexezi alături de o carte bună.

Fă sport

Dacă până acum ai refuzat să te apuci de sport, este un moment perfect! Setează-ți obiectivele, poți începe chiar un jurnal în care să scrii greutatea actuală și la ce greutate ai vrea să ajungi, dar și cum plănuiești să faci asta. De altfel, o altă idee bună este să te apuci să scrii. Fă un exercițiu și notează tot ce simți acum pentru că cel mai probabil nu te vei mai întâlni cu o pandemie în această viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: