Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul uimitor lipit de un șofer pe roata mașinii sale. Ce găsea, zi de zi, sub vehiculul personal!

Mesajul uimitor lipit de un șofer pe roata mașinii sale. Ce găsea, zi de zi, sub vehiculul personal!

GALERIE FOTO (2)

Un șofer a șocat pe toată lumea, mai ales pe cei care au animale de companie, după ce a lăsat un mesaj uimitor pe roata mașinii sale personale. Ce a putut să scrie bărbatul pe foaia de hârtie?

Mesajul uimitor lipit de un șofer pe roata mașinii sale

Un șofer  a stârnit râsete și controverse în mediul online cu un mesaj lipit pe roata automobilului său. Mesajul dur era adresat celor care dețin patrupezi. Bărbatul le atrăgea atenția celor care au câini să nu mai pună rahatul acestora în pungi și să-l arunce chiar sub mașina sa.

Acesta a scris pe o coală de hârtie următorul mesaj, pe care l-a fixat cu scotch pe roțile mașinii sale: „Dacă mai arunci pungi cu rahat sub mașina mea, te prind și ți le bag pe gât”.  Se pare că vinovat ar fi fost chiar un vecin de-al său, care, cel mai probabil, avea pică pe el. Mesajul acestuia a generat multe reacții pe rețelele sociale, unde oamenii au comentat atât absurditatea, cât și umorul situației în sine. Poza cu mesajul respectiv a devenit virală pe internet!

Și mesajul unui șofer din Cluj a stârnit hohote de râs

Mesajul acestui șofer nu este unul singular! Un bărbat din Cluj a scris un mesaj asemănător pe o bucată de carton, pe care a lipit-o pe roata mașinii sale.  Bărbatul le atrăgea atenția celor care au câini să nu le permită să urineze pe roți pentru că acestea sunt proprietate privată.

Mai mult, acesta le-a mai zis că, peste hotare, a văzut oameni care cară după ei bidoane de cinci litri de apă, pentru a arunca după ce patrupedul își face nevoile fiziologice. Poza de pe pagina din Turda a stârnit numeroase controverse, mulți considerând absurdă cererea omului. „Cu urinatul de câini pe mașini – Proprietate privată – personală”, scria pe cartonul lăsat de bărbat pe roata automobilului personal.

Surpriza primită de un bărbat din Brașov de la amicii săi

Un bărbat din Brașov a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută de ziua sa. Prietenii bărbatului s-au gândit la un cadou inedit de ziua lui și i-au făcut o farsă. Aceștia i-au lăsat scris pe mașină cu un spray, un mesaj care era menit mai degrabă să îl sperie, decât să-l bucure.

Sărbătoritul, pe nume George, și-a găsit mașina pictată cu un spray de alb, care se folosește pentru decorarea geamurilor din casă, în preajma sărbătorilor de iarnă. Prietenii brașoveanului i-au scris acestuia pe automobil „M-ai lăsat gravidă, boule”, dar și „La mulți ani”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: