Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul viral al unui român stabilit în Spania. Bărbatul către conaționali: „Copiii tăi vor fi nevoiți să trăiască în dezastrul pe care-l lași în urmă”

Mesajul viral al unui român stabilit în Spania. Bărbatul către conaționali: „Copiii tăi vor fi nevoiți să trăiască în dezastrul pe care-l lași în urmă”

GALERIE FOTO (2) Mesajul viral al unui român stabilit în Spania.

Mesajul viral al unui român stabilit în Spania. Adrian Joldu s-a stabilit în Spania în urmă cu mai mulți ani. Bărbatul le-a transmis un mesaj conaționalilor săi care nu sunt multumiti de traiul din România. Mesajul acestuia a devenit viral pe rețelele de socializare.

Mesajul viral al unui român stabilit în Spania. Bărbatul către conaționali: „Copiii tăi vor fi nevoiți să trăiască în dezastrul pe care-l lași în urmă”

Mesajul viral al unui român stabilit în Spania. Adrian Joldu este din Cugir, iar în urmă cu câțiva ani s-a stabilit în Spania. Bărbatul le-a transmis un mesaj dur românilor care se victimizează că duc o viață grea, dar nu fac nimic pentru a o schimba. Textul se adresează celor care sunt dispușă să critice adevărații specialiști, în loc să se preocupe de meseria pentru care sunt pregătiți. În doar câteva rânduri, Adrian Joldu a făcut o adevărată recenzie a societății românești și a modului superficial în care aceștia se raportează la problemele cu care țara se confruntă în prezent.

Ești mândru și-ți umflii chieptu că ești Român. Patriot. Degrabă fluturător de drapel la orice cât de mică ocazie de a-ți manifesta cu orgoliu aerele de superioritate și de stăpân. Spui că ți-e frate codrul și-i înjuri pe austrieci că ți-l fură. N-am prea văzut camioane cu numere de Austria. Și drujba o mânuiești tot tu, Iudă, pentru un pumn de arginți. Aș fi vrut să fii mândru că ești Om. Un om cumsecade.Ești mândru că ești Ortodox pentru că, nu-i așa, e singura și adevărată cale iar toți ceilalți sunt eretici, deci merită condamnarea și disprețul tău. Aș fi vrut să fii bun, răbdător cu aproapele tău și cu cel aflat în nevoie. Cu modestie și discreție.Îţi plângi de milă cât ai fost de oropsit de-a lungul istoriei. N-ai fost. Ai făcut ceea ce faci şi astăzi. Ai fost egoist, lacom şi perfid, de aia eşti ceea ce eşti”, a spus Adrian.

Adrian, mesaj acid pentru români

Românul din Spania nu s-a oprit aici și le-a transmis românilor că ei sunt vinovați pentru tot ce se întâmplă în România. Mai mult, bărbatul a subliniat faptul că țara noastră se află printre primele țări din Europa cu cea mai mare rată de analfabeti funcționali. „Ai avut şansa de a demonstra că ştii să trăieşti liber şi demn în democraţie. Tu crezi că libertatea înseamnă să faci ce te taie capul fără a ţine cont de ceilalţi şi de mediul în care trăieşti. După tine, potopul. Nechibzuitule, copiii tăi vor fi nevoiţi să trăiască în dezastrul pe care-l laşi în urmă.(…)Preferi mult şi ieftin. Nu contează că-i aliment, spectacol, sport sau băutură. Mai ales băutură. Multă să fie. Îţi place bălăcăreală, bârfa, maneaua, cuţitul în spate.Te duci cu o falcă în cer şi alta-n pământ să-l zdrobeşti pe profesorul care a îndrăznit să-i ceară odraslei tale ambalate în veşminte de bâlci, c-aşai la modă, să lase dracului telefonul. I-a dat şi un doi că nu ştia ce-i un subiect şi un predicat. Suntem campioni la analfabetism funcţional. Profesorul ăla va sfârşi prin a-l lăsa pe fi-tu în plată Domnului, tu eşti cel care i-a interzis accesul la educaţie, nu sistemul cu toate hibele lui”, a mai spus Adrian.

Adrian

La final, Adrian a spus că românii își merită soarta, indiferent de situație și că educația este cea mai importantă. „Doar cei educaţi pot fi liberi. Restul sunt sclavii propriilor limite şi prejudecăţi. Nu-i nevoie să-ţi vâre nimeni microchip-uri în vene, ai ce-ţi trebuie: pâine şi circ.De aia io nu-mi iubesc oamenii pentru că-s Români cu pedigree, ortodocşi, albi, heterosexuali, naţionalişti, pe veci stăpâni. Îmi iubesc oamenii pentru că-s Oameni. I-am ales io. Şi mi-e indiferent ce culoare au, cu cine dorm în pat, ce limbă vorbesc sau la ce biserică merg. Şi-mi pare rău pentru cei ce-s nevoiţi să trăiască între cei pomeniţi mai sus. Mă ierte Dumnezeu dar trebuia s-o spun. Explodam”, este mesajul devenit viral, postat pe pagina de Faceboook a lui Adrian Joldu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: