Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul viral transmis de un medic străin pentru George Buhnici: ”V-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă…”

Mesajul viral transmis de un medic străin pentru George Buhnici: ”V-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă…”

Amin Zahra, un tânăr medic anestezist, care lucrează la secția ATI a Spitalului Județean din Brașov i-a transmis un mesaj lui George Buhnici, după declarațiile controversate făcute de acesta. Postarea făcută de doctorul străin, pe pagina lui de Facebook, a devenit în scurt timp virală. Acesta a adunat foarte multe reacții din partea internauților, care i-au dat dreptate tânărului în tot ceea ce a scris.

Mesajul integral al medicului străin pentru George Buhnici

Domnule Buhnici, v-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină. Să vedeți cu ce cicatrici rămân! Dar nimic nu mai contează în ochii mamei și a proaspătului tătic, decât conexiunea care se crează între ei în momentul în care își țin în brațe copilul. Pentru acești părinți, singurul gând este… Copilul lor să fie sănătos! Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale! Imperfecțiunile pe care le-ați înșiruit le are și mama mea și cu siguranță multe femei. Pentru ea nu a fost mai importantă pielea imperfectă, dar atât de perfectă în ochii tatălui meu, ci fericirea pe care au avut-o la venirea noastră pe lume.

Și sacrificiul ei nu s-a oprit aici. Dacă ar fi mers zi de zi la “săliță” cu siguranță nu ar mai fi putut să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de frumos. Mândria, satisfacția ei nu stă într-un corp perfect lucrat, fără vergeturi. Bucuria ei suntem noi: Un doctor, o profesoară de fizică, un programator, o arhitectă și un copil care își face viitorul ghidat de părinți și de frații lui.

Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume. Cam despre asta este iubirea!!! Sunt un om realist și nu sunt fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins.”, este mesajul transmis de Amin Zahra.

George Buhnici riscă să fie amendat

Membrii colegiului director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) au hotărât să se autosesizeze, după toate declarațiile controversate făcute de vloggerul George Buhnici, despre ”femeile cu vergeturi” de pe plajă. Acesta a stârnit multă revoltă în mediul online și nu numai, după ce și-a comparat soția cu o ”minoră” și a vorbit diferite declarații la adresa femeilor, care au vergeturi.

”Se va analiza limita libertății de exprimare în raport cu dreptul la demnitate al femeilor și în general al oamenilor din perspectiva aspectului fizic. O astfel de analiză durează 90 de zile în principiu, dar când e vorba mesaje publice, ne străduim să dăm o soluție cât mai repede”,  a declarat pentru G4Media, Csaba Asztalos, președintele CNCD.

Citește continuarea AICI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: