Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul Vlăduței Lupău pentru Mihai Morar de ziua lui. Nimeni nu se aștepta la asta

Mesajul Vlăduței Lupău pentru Mihai Morar de ziua lui. Nimeni nu se aștepta la asta

Câte clase are, de fapt, Vlăduța Lupău? Puțini cunosc acest detaliu despre ea 

Mesajul Vlăduței Lupău pentru Mihai Morar de ziua lui. Nimeni nu se aștepta la asta. Vlăduța Lupău, cunoscuta cântăreață de muzică populară, cu milioane de vizualizări pe YouTube pentru piesele sale nu a uitat de aniversarea bunului sau prieten, Mihai Morar de la radio Zu. De aniversarea acestuia, Vlăduța i-a transmis un mesaj emoționant.

De ziua lui Mihai Morar a curs cu mesaje de felicitare, pe care acesta le-a distribuit pe Instagram, nu înainte de a posta imagini de pe lacul Herăstrău, unde vedeta aleargă în fiecare zi pentru a se menține în forma. “La mulți ani, ca la trecerea dintre ani”, a postat Vlăduța Lupău pe Instagram, imediat preluată de Mihai Morar în story.

Și alte vedete “l-au urat” pe Morar

Mihai Morar se bucură de o zi de naștere foarte frumoasă, alături de prieteni și colegi. Printre cei care i-au urat “la mulți ani” de ziua lui de naștere se numără Oana Roman, colegul de emisiuned Daniel Buzdugan (răpus la pat de o răceală), Daiana Iuga, Monica Munteanu, Dani Voicu, Adrian Sina, Speak, Adina Buzatu, Mira, și băieții de la Fly Project.

La 5 dimineața termină de alergat

Chiar dacă face matinalul Radio Zu, unul dintre cele mai ascultate din România, Mihai Morar nu se lasă pe o ureche și nu doarme mai mult pentru a recupera din timpul pierdut. Acesta și-a făcut un obicei de a alerga în parc, înainte răsăritul de soare. În plus, pe timp de vară, Mihai reușește să capteze cele mai frumoase imagini, cu soarele abia ivit pe cer, pe care le postează imediat pe rețelele de socializare. Obiceiul de a alerga vine ca urmare a schimbării modului de viață, dupa ce acesta a reușit să slăbească peste 15 kilograme, fără diete, însă cu mult sport.

Vlăduța Lupău, cunoscuta cântăreață de muzică populară, cu milioane de vizualizări pe YouTube pentru piesele sale nu a uitat de aniversarea bunului sau prieten, Mihai Morar de la radio Zu. De aniversarea acestuia, Vlăduța i-a transmis un mesaj emoționant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: