Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău a fost rănită în urma unui accident pe care l-a avut în Cluj. Cum se simte cântăreața FOTO

Vlăduța Lupău a fost rănită în urma unui accident pe care l-a avut în Cluj. Cum se simte cântăreața FOTO

GALERIE FOTO (2) Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a trecut prin momente nu prea plăcute, după ce a fost implicată într-un accident, în județul Cluj. Fanii vedetei s-au panicat, dar când aceasta a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, au putut sta liniștiți.

Vlăduța Lupău a fost rănită în urma unui accident

Vlăduța Lupău le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că a avut parte de un accident în timp ce se plimba prin Cluj. Vedeta le-a arătat fanilor poze de la locul cu pricina și cu urmările pe care le-a avut accidentarea respectivă.

În timp ce se plimba pe străzile din centrul orașului Cluj, cântăreața a căzut și s-a zgâriat pe mâini. Din fericire, rănile nu sunt grave și vedeta nu a avut nevoie de spitalizare, dar durerile sunt, totuși, prezente.

Astfel, Vlăduța Lupău a postat un mesaj ironic pe rețelele de socializare, în care le povestește fanilor săi cum s-a ales cu acele zgârieturi.

„Vreau să vă zic ce model frumos mi-am făcut. Acest model l-am făcut după o căzătură chiar în centrul Clujului. Este un model frumos”, a explicat Vlăduța Lupău, într-o postare făcută pe Instagram.

Vlăduța Lupău, sărbătorită de Sfânta Maria

Mâinile sale sunt cele mai afectate, iar în imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate observa că are niște răni vizibile, dar care ar trebui să treacă destul de ușor cu niște unguent special, recomandat de medici. O cremă cicatrizantă ar trebui să fie suficientă pentru ca rănile cântăreței e muzică populară să fie vindecate.

Ziua de 8 septembrie este una specială pentru Vlăduța Lupău, pentru că ea își serbează ziua onomastică. Numele complet al cântăreței este Vlăduța Mărioara Lupău, astfel că este una dintre sărbătoriții zilei acestei extrem de speciale pentru creștini.

„Fain îi numele Mărie”, scria artista pe pagina ei de Instagram în urmă cu aproape o lună, când creștinii au sărbătorit Adormirea Maicii Domnului.

Rani Vladuta Lupau
Rani Vladuta Lupau

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: