Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are Vlăduța Lupău. Nici nu s-a gândit să urmeze o carieră în domeniu

Ce studii are Vlăduța Lupău. Nici nu s-a gândit să urmeze o carieră în domeniu

Studii Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este una dintre senzațiile muzicale din țara noastră. Bruneta în vârstă de 29 de ani a luat cu asalt topurile, iar cariera ei a luat avânt. Acum, piesele ei se găsesc mereu în trending pe platforma YouTube.

Cum a venit succesul pentru Vlăduța Lupău

Cariera muzicală și-a început-o de la doar patru ani, dar succesul l-a atins cu adevărat abia acum, când este cunoscută de toată România.

Concertele, invitațiile la nunți și alte evenimente fericite din viața oricărui om nu mai contenesc acum pentru Vlăduța Lupău.

Participarea la festivaluri și la diverse concursuri a făcut-o să devină din ce în ce mai cunoscută. Apoi, a început să facă și videoclipuri pentru melodiile sale și să le încarce pe platforma de streaming YouTube.

Puțini știu ce studii are, de fapt, Vlăduța Lupău

Totuși, Vlăduța Lupău are și studii universitare, deși pasiunea ei este alta. Acum, câștigă bani făcând ceea ce iubește cel mai mult.
Artista are și studii superioare. Ea a studiat la Facultatea de Medicină Veterinară, aceasta fiind, de altfel, o tradiție de familie. Și mama și tatăl ei au urmat studii în aceste domenii și acela a fost și cazul pentru Vlăduța Lupău.

Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale”, a spus Vlăduța Lupău într-un interviu.

Totodată, vedeta a povestit că nu i-a fost deloc ușor pe parcursul anilor de facultate, pentru că avea în paralele și cariera ei muzicală.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mai adăugat cântăreața de muzică populară.

Vlăduța Lupău ar fi putut fi un medic veterinar renumit, dar ea a ales cariera sa muzicală, pe care o clădește din copilărie, de la vârsta de doar patru ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: