Redactia.ro
Home » Știri » Meseria care îți va aduce cei mai mulți bani! Despre ce domeniu este vorba

Meseria care îți va aduce cei mai mulți bani! Despre ce domeniu este vorba

Se pare că piața muncii va suferi modificări importante în următorii ani. În acest sens, e important să cunoști acele domenii care vor fi cele mai căutate și bine plătite. Ingineria, este locul de muncă pe care ai vrea să-l ai. Ingineria vine la pachet cu multe beneficii.

Meseria care îți va aduce cei mai mulți bani! Despre ce domeniu este vorba

Multe personalități fac parte din acest domeniu. Îndreaptă-ți atenția către ele! Unul exemplu ar fi Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica București (UPB). Specialistul spune foarte clar că nevoia României de ingineri va fi din ce în ce mai mare în următorii ani, potrivit playtech.ro. Salariul unui inginer pleacă de la 800 de euro net/lună, dar poate ajunge până la 2.000–3.000 euro/lună!

„Meseria de inginer s-a schimbat, comparativ cu noțiunea de acum 30 de ani. Prin soluții tehnologice inovative, inginerii ne ajută să evoluăm, să construim o lume în care să trăim mai ușor.

Este nevoie ca întreaga societate să conștientizeze rolul inginerilor. România are nevoie de peste 600.000 de ingineri în următorii 10 ani, iar numărul total al absolvenților de inginerie din acest an, din România, este cu 35% mai mic comparativ cu necesarul pieței,

în timp ce la UPB reușim să acoperim doar 60% dintre solicitările de HR ale companiilor. Toate industriile care au legătură cu ingineria trag un semnal de alarmă cu privire la lipsa de specialiști”, susține rectorul UPB.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: