Redactia.ro
Home » Știri » Meseria potrivită pentru tine în funcție de zodia ta. Cine poate deveni director sau are abilitățile unui artist

Meseria potrivită pentru tine în funcție de zodia ta. Cine poate deveni director sau are abilitățile unui artist

Meseria potrivită pentru tine în funcție de zodia ta. Cine poate deveni director sau are abilitățile unui artist

Iată meseria potrivită pentru tine în funcție de zodia ta. Cine poate deveni director sau are abilitățile unui artist. Astrologii au înșiruit toate meseriile care s-ar potrivi celor 12 semne zodiacale. Vezi dacă te regăsești sau dacă ți s-ar potrivi una anume în cazul în care nu ai ales deja un domeniu în care activezi.

Meseria potrivită pentru tine în funcție de zodia ta. Cine poate deveni director sau are abilitățile unui artist

Berbec

Berbecii au curaj, determinare, îndrăzneală. Mai presus de atât, le place să se țină de cuvânt mereu atunci când spun ceva. Totuși, ei tind de obicei spre job-uri tradiţionale şi spre roluri profesionale obositoare, așa că deseori au și dureri de cap când trebuie să înfrunte anumite hopuri la serviciu. Pentru că nativi sunt, de obicei, pasionați de sport, ei ar putea sau ar fi putut să facă oricând o carieră în acest domeniu.

Cariere: pompier, artist, antreprenor, CEO, director, sportiv profesionist, oficial guvernamental, personalitate politică

Taur

Încăpățânați întotdeauna și mari consumatori de plăcere, în general. Ca să aibă succes în carieră, Taurilor li se recomandă să aibă mult curaj, să fie excentrici, ieșiți din comun și cât mai inovatori. Ei sunt, totodată, și analitici, și meticuloși.

Cariere: antreprenor, inginer, marketing digital, consilier financiar, bucătar

Gemeni

Gemenii sunt foarte isteți, creativi și buni comunicatori, de obicei. Ar vorbi și ar scrie nonstop dacă s-ar putea. Și nu te plictisești niciodată să fii în preajma lor. Evident, li se potrivesc meserii din zona de comunicare.

Cariere: scriitor, jurnalist, producător media, comunicare, relații publice, publicitate, PR, marketing

Rac

Sensibili, dar și foarte ambițioși. Ei sunt Racii. Se pricep foarte bine să aibă roluri de conducere, de director sau de teamleader, pentru că acești nativi sunt deseori ematici, așa că se pot pune în pielea subalternilor fără să aibă aere și îi pot înțelege. Au inteligență emoțională dezvoltată.

Cariere: profesor, psiholog, cadru medical, acţiuni sociale, medic veterinar, coach

Leu

Că Leii sunt lideri înnăscuți s-a tot spus și se știe. Le place să fie în centrul atenției, dar într-un mod pozitiv, să aibă camerele de filmat pe ei dacă s-ar putea. Sunt deștepți, creativi, iubesc celebritatea. Cam aroganți ar spune unii, dar sufletiști, completează alții.

Cariere: artist, ilustrator, muzician, actor, model, interpret, profesor, antreprenor, director de creație, prezentator de știri

Fecioară

Fecioarele sunt atente la detalii și pragmatice. Ești un excelent strateg, organizat, ai rezolvarea la orice problemă, atent şi critic, nu îţi scapă nimi din veder, potrivit Click. Lucrezi foarte bine în echipă şi te descurci și pe cont propriu bine.

Cariere: autor, analist, detectiv, editor, inginer, scriitor, tehnician, prezentator de știri, agent literar, chirurg

Balanță

Farmec și grație la superlativ. Ești binecuvântat/ă cu un excelent simț al stilului și o înțelegere unică a designului, eşti empatic/ă şi ai capacitatea de a vedea toate părţile unei probleme, ceea ce e mare lucru. Unii nativi vorbesc mult și bine, poate că pe alocuri sunt și obositori, dar niciodată nu te plictisești cu o Balanță lângă tine.

Cariere: agent imobiliar, negocieri, judecător, avocat, psiholog, terapeut, blogger de frumusețe, designer de interior

Scorpion

Ești unul dintre cele mai pasionale semne din zodiac, dar misterul care te învăluie îi pune pe mulți pe gânduri. Uneori, nu se știe ce e la tine în minte. Vrei să ai succes în orice domeniu pentru că ai și multă ambiție.

Cariere: broker, actor, CEO, avocat, profesor, om de știință, om de știință, investigator, investitor

Săgetător

Ai mai mereo o atitudine lipsită de griji, dar în acelaşi timp dai dovadă de profesionalism și etică. Preferi să fii în mișcare decât să stai într-un birou toată ziua. Acest lucru înseamnă că ai nevoie de varietate la locul de muncă, ca nu cumva să te plictisești de sarcini, potrivit Click. Eşti precis, ingenios, dar cam critic.

Cariere: mediul academic, pilot de avion, editor, antreprenor, inginer, orator, comediant, ghid turistic

Capricorn

Control și reguli bine stabilite. Lucrurile acestea te definesc. Plus pragmatism, disciplină și structură. Ești muncitor și nu te dai bătut, iar de obicei, îți duci toate planurile și toate sarcinile până la capăt. Jos pălăria, ce să mai ai!

Cariere: CEO, judecător, avocat, bijutier, agent imobiliar, psihiatru, estetician, asociat de vânzări, asistent social, director, jurnalism, contabilitate

Vărsător

Cel mai prietenos şi sociabil semn zodiacal. Te intersează domenii precum tehnologia, dar și cele mai profunde – precum dezvoltarea personală și tot ce ține de spiritualitate. Poate că acești nativi ar fi cei mai buni astrologi, iată una dintre meseriile pe care le poți încerca.

Cariere: astrolog, designer grafic, analist, detectiv, inginer, antreprenor, inventator, securitate cibernetică, multimedia

Pești

Eşti empatic şi sensibil, fiind o zodie de apă. Deși mai tăcut/ă din fire, te poți exprima foarte bine prin intermediul artei. Îți place să lucrezi cu oamenii, așa că îți trebuie neapărat un job de echipă. Cu cât ți se oferă mai multă libertate în cariera ta, cu atât mai multe șanse ai de a prospera.

Cariere: asistent medical, bibliotecar, profesor, fotograf, filantrop, consilier spiritual, artist

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: