Redactia.ro
Home » Sport » Messi continuă războiul! Nu s-a prezentat la vizita medicală

Messi continuă războiul! Nu s-a prezentat la vizita medicală

GALERIE FOTO (5) Leo Messi, Barcelona

Leo Messi nu are de gând să se răzgândească. Nu vrea să mai rămână la Barcelona. Avocații săi au anunțat că jucătorul nu se va prezenta la vizita medicală, și exact așa s-a întâmplat.

Tot lotul Barcelonei era astăzi programat la testarea COVID – 19. Așa cum anunțaseră și avocații fotbalistului, acesta nu s-a prezentat la baza de antrenament a echipei. Ar fi trebuit să se prezinte la ora 10.15 pentru testare împreună cu Suarez. Cum era de așteptat, doar Suarez a fost prezent. De altfel, argentinianul a declarat că nu se va prezenta la antrenamentele conduse de noul antrenor, Ronald Koeman. Messi a anunțat echipa marți prin fax că vrea să plece, liber de contact. Șefii spun că nu îi dau drumul dacă nu se achită clauza de reziliere de 700 de milioane de euro. Catalanii susțin că, Messi ar fi putut pleca liber, dacă anunța clubul înainte de 10 iunie, potrivit unei clauze speciale pe care o are prevăzută în contract. Dacă va continua să nu se prezinte la echipă, fotbalistul ar putea fi sancționat grav.

Messi a stat 20 de ani în Barcelona

Leo Messi și soția sa locuiesc de mai bine de 20 de ani în Spania, la Barcelona. Aici au o casă fabuloasă care valorează 6 milioane de euro. Proprietatea are un mini teren de fotbal, piscină, terenuri de joacă pentru copiii. În plus fotbalistul mai are și un hotel de patru stele în Sitges, un oraș la 35 de kilometri de Barcelona. Acesta se află pe plajă, iar argentinianul a investit în el aproape 30 de milioane de euro. Hotel MiM are cele mai moderne dotări, iar o cameră pe noapte costă puțin peste 100 de euro.

Unde ar putea ajunge Messi

Există mai multe echipe care l-ar dori, dar rămâne de văzut cine va putea să-l cumpere în cazul în care catalanii nu renunță la clauza de reziliere a contractului. În acest moment Manchester City, Manchester United, Inter și PSG ar fi în prim plan. Se pare că ar mai fi și o echipă din SUA, care l-ar curta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: