Redactia.ro
Home » Sport » Leo Messi nu se răzgândește! Și-a anunțat șefii că pleacă de la Barcelona

Leo Messi nu se răzgândește! Și-a anunțat șefii că pleacă de la Barcelona

Leo Messi, plecare Barcelona

De aproape două săptămâni se vorbește despre plecarea lui Leo Messi de la Barcelona. Argentinianul a trimis un fax prin care i-a anunțat pe șefii echipei. Se pare că discuția pe care a avut-o cu noul antrenor, Ronald Koeman a contribuit la decizia sa.

Potrivit presei din Argentina, Messi a fost deranjat de o frază spusă de noul antrenor al catalanilor în discuția pe care au avut-o. Astfel, căpitanul Barcelonei a decis după 20 de ani că ar fi timpul să părăsească echipa.

„S-a terminat cu privilegiile la acest club, acum toți se pun în slujba echipei, totul trebuie făcut doar pentru echipă. Nu glumesc, sunt de nezdruncinat, acum trebuie să te gândești în primul rând la echipă” au fost cuvintele care l-ar fi deranjat pe starul argentinian.

Barca Digital susține că Messi nu vrea să mai facă testele medicale și nu dorește să participe nici la antrenament.

Messi a jucat 20 de ani la Barcelona

Momentul care l-a determinat pe Messi să se gândească la plecarea de la Barcelona a fost umilința 2-8 suferită în Liga Campionilor, în meciul cu Bayern. Se pare că atacantul de 33 de ani ar fi deranjat și de luptele interne din club. În plus susține că nu crede în proiectul președintelui Josep Maria Bartomeu. Argentinianul a ajuns la Barcelona în anul 2000. A fost mai întâi la grupele de copii și juniori, apoi în 2004 a ajuns la prima echipă. În 20 de ani a marcat 634 de goluri în 731 de meciuri jucate.
Există mai multe speculații despre o posibilă destinație a lui Messi. Printre echipele care ar putea fi interesate să-l transfere sunt Inter, PSG, Manchester City. Și o echipă din SUA și-ar fi exprimat dorința de a-l aduce. Messi ar avea o clauză de 700 de mii de euro, dar el spune că își permite să încheie unilateral contractul la finalul fiecărui sezon, după 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: