Redactia.ro
Home » Sport » Leo Messi, despre perioada de izolare și reluarea antrenamentelor

Leo Messi, despre perioada de izolare și reluarea antrenamentelor

Leo Messi, Barcelona, antrenamente

Leo Messi a vorbit la o săptămână după ce Barcelona și-a chemat jucătorii la antrenament. Starul spaniolilor a spus sincer ce-i convine și ce nu.

După aproape două luni mai multe echipe din Spania și-au reluat antrenamentele. Toți fotbaliștii sunt obligați să respecte reguli stricte pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID 19. Totuși, Leo Messi crede că nu toate măsurile care au fost luate sunt benefice.

“Personal, abia aștept reluarea competiției. Revenirea la antrenamente este un prim pas. Trebuie să ne complacem și trebuie să luăm toate măsurile necesare de precauție. Știm că totul va fi foarte ciudat, fără public în tribune. Am mai trecut prin asta și o știm foarte bine. Riscul infectării este prezent oriunde, când pleci de acasă există un risc, așa că nu ar trebui să ne gândim prea mult la asta. Dacă vei face așa, nu vei mai vrea să mergi nicăieri. Dar este esențial să înțelegem că trebuie să ne conformăm protocoalelor. Trebuie să respectăm măsurile de prevenție cât de mult putem”, a declarat starul celor de la Barcelona, pentru Mundo Deportivo.

Leo Messi nu vrea să stea departe de familie

Argentinianul a recunoscut că nu îi convine noua regulă potrivit căreia jucătorii trebuie să stea în cantonament.

“În ce privește carantina, adevărul este că nu îmi place ideea să fim separați de familiile noastre, dar va trebui să vedem care va fi formă finală a planului”, a mai spus Leo Messi.

Fotbalistul le-a transmis fanilor să încerce să-și revină cât mai repede, să se concentreze pe lucrurile pe care le făceau înaintea pandemiei de COVID 19. Messi spune că tuturor le va fi mult mai bine dacă nu se vor mai gândi atât de mult la perioada pe care au traversat-o. În Spania sezonul s-ar putea relua pe data de 12 iunie, dacă nu apar noi focare și lucrurile se stabilizează. În La Liga mai sunt de jucat 11 etape, iar FC Barcelona este lider în acest moment. Are cu două puncte mai mult decâr rivala Real Madrid.

Loading...