Redactia.ro
Home » Sport » Mesut Ozil și Sead Kolasinac, atacați de motocicliști înarmați!

Mesut Ozil și Sead Kolasinac, atacați de motocicliști înarmați!

Mesut Ozil și Sead Kolasinac atacati cu cutitul

Mesut Ozil și Sead Kolasinac au fost atacați în plină zi mai mulți de motocicliști înarmați.

S-a întâmplat în nordul orașului Londra. Potrivit celor de la Daily Mail, fotbaliștii Mesut Ozil și Sead Kolasinac se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4×4 în momentul atacului. Ozile se afla la volan când au apărut persoanele pe scutere care au trecut la amenințări. Neamțul a coborât din bolid și a fugit spre cel mai apropiat restaurant pentru a cere ajutor. În schimb, bosniacul Sead Kolasinac, supranumit „tancul” de suporteri, a ieșit din bolid și i-a luat la bătaie pe atacatori. Camerele de supraveghere, l-au surprins pe fundașul lui Arsenal în momentul în care îl lovește cu pumnul pe unul dintre atacatori. Apoi îi aplică o stângă și celuilalt hoț. Atacatorii au avut fața acoperită că cagule. Ozil a revenit cu ajutoare de la restaurantul turcesc unde ceruse ajutorul, astfel atacatorii au fost puși pe fugă. Niciunul dintre jucătorii lui Arsenal nu a fost rănit în incident.

Martorii au fost îngroziți de incidental șocant

“Ozil părea absolut înspăimântat. Arăta ca și cum se lupta pentru viața lui, era absolut desfigurat. Și presupun că așa a fost. L-am văzut intrând în restaurant urmărit de un motociclist. Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă îl prindeau. De îndată ce personalul restaurantului a venit la fereastră și la ușă, atacatorii au plecat”, a declarant un muncitor, Azuka Alintah, pentru Mail Online.

Poliția a început cercetările.

Sead Kolasinac, supranumit „tancul”

Reacția bosniacului Sead Kolasinac nu a mirat pe nimeni. Fundașul stânga, de 26 de ani al celor de la Arsenal este unul dintre cei mai duri fotbaliști din Premier League. În 2017 a fost adus de la Schalke 04. Kolasinac poate juca atât pe partea stângă cât și în centrul apărării. Mesut Ozil și Sead Kolasinac sunt prieteni vechi, de pe vremea când jucau la Schalke 04.

Loading...